Obnoviť stránku

Nevesta (SK)

E-kniha
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nevesta (SK)

Monika študuje na právnickej fakulte a popri škole si privyrába ako hosteska pre luxusné automobilové spoločnosti. Tu sa stretáva s manažérom jednej z nich a keď medzi nimi preskočí iskra, ich láska dostáva zelenú. Obaja šťastní, že našli jeden druhého, si užívajú spoločný život. Jej príchod do Matúšovej rodiny však ani zďaleka nie je taký idylický, ako si budúca nevesta predstavovala. Po odhalení pravej tváre Matúšovej matky je postavená pred ťažké rozhodnutie. Zostať alebo ujsť?

Katarína Machová (1977, Trenčín) študovala na univerzite Mateja Bela v Banskej Bystrici. V súčasnosti žije v Motešiciach pri Trenčíne a pracuje v súkromnej firme. Je vydatá a má syna Samuela.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi)
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Katarina Máchová
Počet strán 192 strán
Rok vydania 2017
Nakladateľ Marenčin PT
Kód:  EK21213
Produktové číslo:  978-80-811-4870-5

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03