Obnoviť stránku

Nero Platinum Unlimited 7 v 1 CZ (elektronická licencia)

4,9 12 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
87,90 €

Nero Platinum Unlimited 7 v 1 CZ (elektronická licencia)

Celý balík programov v jednej sade

Balík Nero Platinum Unlimited 7 v 1 v sebe skrýva Nero Platinum Suite a k tomu ďalších 200 funkcií navyše. Ide o softvér, ktorý vám po zakúpení poskytne trvalú licenciu bez obmedzenia, takže si budete môcť užívať všetky programy naplno a bez zábran. Snímajte fotografie, natáčajte videá, vychutnajte si hudbu. K dispozícii máte viac ako 200 aplikácií. Jednorazový nákup vám zaistí trvalú licenciu.

Nero DuplicateManager Photo pre prehľadný fotoarchív

Prichádza nová umelá inteligencia Nero Platinum Unlimited 7 v 1, ktorá vám urobí poriadok vo vašom fotoalbume. Organizujte svoje fotky, označujte ich, hodnoťte a jednoducho vyhľadávajte napríklad podľa scén. K tvári priradíte mená a vaše snímky budú ľahšie dohľadateľné. Duplikáty vám softvér odstráni, zoradí fotografie podľa miesta a vy si môžete na mape sveta prezerať svoje prežité dobrodružstvá. Zaujímavá funkcia je časová os. Upravujte fotografie jedným kliknutím a to všetko lokálne na vašom počítači bez cloudu.

Vytvárajte cool videá vďaka softvéru Nero Video

Spojte vaše spomienky a vytvorte majstrovský film behom okamihu. So softvérom Nero Platinum Unlimited 7 v 1 máte k dispozícii stovky kvalitných šablón s témami na sviatky, príležitosti a rôzne udalosti. Program Nero Video dokáže vytvoriť tiež obraz v obraze, alfa kanál, posun náklonu, spomalený pohyb aj časozberné efekty. Filmy si upravujte, strihajte a exportujte podľa vašich predstáv. Na svojich priateľov i rodinu urobíte dojem svojím profesionálnym dielom. Všetko je možné následne vypáliť na optický disk.

Streamujte a sťahujte

Vychutnajte si svojich obľúbených interpretov v pohodlí a s prehľadom. Uložte si obľúbené skladby zo všetkých hudobných stramovaných služieb rýchlo, legálne a v špičkovej kvalite. Jednotlivé skladby upravujte, strihajte podľa svojich predstáv. K dispozícii máte množstvo efektov ako fade-in/out alebo napríklad úpravu hlasitosti. Keď budete so svojim dielom spokojní, vypáľte ho na optický disk.

Zálohovanie s balíkom programov Nero Platinum Unlimited 7 v 1

Zaiste máte veľa dôležitých vecí či spomienok, ktoré si chcete uchovať a neradi by ste o ne prišli. S balíkom programov Nero Platinum Unlimited 7 v 1 získate pohodlné a bezpečné zálohovanie. K dispozícii máte zálohovanie na pevné disky, optické médiá aj cloudy ako Google Drive, OneDrive, Magenta CLOUD, HiDrive, pCloud alebo QLOUD.

Konvertujte súbory podľa ľubovôle

Sťažnosti na pomalý počítač budú minulosťou. S Nero Platinum Unlimited 7 v 1 získate vyšší výkon. Zrýchli váš počítač, aktualizuje ovládače a zvýši rýchlosť internetu. Získate kontrolu na výkonom vášho PC a sami si rozhodnete, či problémy budete riešiť postupne alebo všetky naraz. Potrebujete previesť vaše súbory do iných formátov? Žiadny problém. S Nero Platinum Unlimited 7 v 1 to zvládnete jedným kliknutím.

Uchovajte svoje dáta s programom na PC Nero Platinum Unlimited 7 v 1

Program na PC Nero Platinum Unlimited 7 v 1 má v sebe zabudovaných mnoho ďalších užitočných nástrojov ako obnova zmazaných dát, ľahké šifrovanie osobných dát, formátovanie aj duplikovanie médií. S Nero Platinum Unlimited 7 v 1 budete pripravení na každý prípad.

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Určenie Pre domácnosti, Pre firmy, Pre školy, Pre štátnu správu
Druh SW Vypaľovacie programy
Produkt Nero Platinum
Doručenie licenčného kľúča Alza – Knižnica

Typ licencie

Typ licencie Elektronická licencia
Uplatnenie licencie Licenčný kľúč možno uplatniť najneskôr do 24 mesiacov od zakúpenia

Licencia

Spôsob licencovania Trvalá licencia
Počet zariadení 1
Počet PC/Mac 1

Kompatibilita

Typ zariadenia PC
Operačný systém Windows
Spôsob inštalácie Na stiahnutie (elektronicky)

Jazyková verzia

Jazyková verzia CZ, EN, HU, DE
Kód:  SWLN0005
Produktové číslo:  EMEA-12220015/1445
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12