Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Neplechy čerta Zbrklíka

Audiokniha
4,8 4 hodnotení
8,69 €

Neplechy čerta Zbrklíka

Audioknihy pro děti Neplechy čerta Zbrklíka

V pekle se jednoho dne narodí čertík s nebesky modrýma očima, který dostane jméno Zbrklík. Kvůli jeho zbrklosti ho potkává jeden malér za druhým. Nedopatřením vytopí peklo, málem nechá shořet pekelné listiny. Nakonec Luciferovi dojde trpělivost a vyšle Zbrklíka do světa lidí, aby se své zbrklosti zbavil. Povede se mu to?

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 00:56:29

Autor

Autor Sandra Dražilová Zlámalová
Interpret Romana Goščíková, Otto Rošetzký, Milan Enčev, Jindřich Žampa, Jan Rosák, Anna Kulovaná, Alžběta Fišerová, Simona Postlerová, Lucie Vondráčková, AUDIOPOHÁDKÁŘI.CZ, Martina Enčev, Michal Holán, Zdeněk Beran

Podrobnosti

Rok vydání 2021
Veľkosť 128 kbps 134 MB
Kategorie Audioknihy, Česká literatura, Pre deti
Jazyk Česky
Kód:  AK1D119
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09