Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Nekonečná hra

E-kniha, Česky
11,90 €

Nekonečná hra

Autor bestsellerů Začněte s PROČ a Lídři jedí poslední představuje metodu trvale úspěšného podnikání

V nekonečné hře není cílem porazit konkurenci, ale vybudovat nesmrtelnou firmu, již milují zaměstnanci, zákazníci i akcionáři. Ikonu, která bude prospěšná komunitám, v nichž působí, přežije změny i otřesy trhu a současně zůstane zisková.
Na existenčních dramatech řady společností vám Sinek přesvědčivě ukáže, že k vybudování takového podniku musíte následovat ušlechtilou vizi a mít odvahu z ní neslevit. Nadchne vás pro celistvější přístup k byznysu, díky němuž se krátkodobý růst nebo snaha stát se „jedničkou na trhu“ změní v zastaralé koncepty.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi)
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Simon Sinek
Počet strán 224 strán
Rok vydania 2021
Nakladateľ Jan Melvil publishing
Typ E-kniha
Jazyk Česky
Kód:  EK38164
Produktové číslo:  978-80-7555-136-8

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03