Obnoviť stránku

Největší záhady zločinu

Audiokniha
5 1 hodnotení
18,90 €

Největší záhady zločinu

Po stopách případů, které otřásly naší společností

Podívejte se na nejznámější nevyřešené kriminální případy pohledem nezávislého vyšetřovatele a rozluštěte největší záhady zločinu. Populární badatel a reportér Jaroslav V. Mareš rozkrývá proslulé případy, které otřásly naší společností. Kniha tematicky volně navazuje na bestseller Největší záhady kriminalistiky; v některých příbězích se autorovi podařilo dostat se o trochu dál a vypátrat nové skutečnosti.

Jaroslav V. Mareš

(* 1977) - Absolvent oboru žurnalistika a mediální studia na FSV UK a oboru informační studia a knihovnictví na FF UK. Od roku 2000 činný v médiích, především v televizních stanicích. Od roku 2014 člen reportérského týmu Josefa Klímy na Prima TV a TV Seznam, v současné době pořadu Případy Josefa Klímy na Prima TV. Autor badatelských pořadů TaJeMno a TaJeMné podzemí. Provozuje webové stránky badatele.net a stejnojmenný kanál na serveru YouTube.com. První kniha Jaroslava V. Mareše Největší záhady kriminalistiky (2018) se zařadila mezi bestsellery a na její úspěch navázaly tituly Přísně tajné skandály (2019), Největší záhady české historie (2019), Štěchovický poklad – konec legend (2020), Nacistické poklady a StB (2021) a Atomový protektorát (2022).

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 10:36:22

Autor

Autor Jaroslav V. Mareš
Interpret Jan Vondráček, Jitka Ježková, Libor Hruška, Lukáš Hlavica, Marek Holý, Martin Preiss, Martin Stránský, Martina Hudečková, Vasil Fridrich, Vilém Udatný, Zuzana Slavíková, Michaela Klenková, Miriam Chytilová, Ladislav Cigánek, Jiří Ployhar, Filip Švarc, Filip Jančík, Lucie Juřičková, Jan Maxián

Podrobnosti

Veľkosť 128 kbps 612 MB
Kategorie Audioknihy, Česká literatura, Detektívky, thrillery, Spomienky a biografie
Jazyk Česky
Kód:  AK1F126

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02