Obnoviť stránku

Nečakaná diagnóza

E-kniha
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nečakaná diagnóza

Napínavý román o diagnóze, ktorá sa síce na Slovensku ešte nevyskytla, ale v Čechách už áno – a takmer vždy sa končila smrťou. Striehne na nás vo vode – na kúpaliskách, jazerách.. A zabíja… Rýchlo a nečakane.
Peter Rybanský, jediný syn biológa Tomáša a zdravotnej sestry Klaudie, náhle ochorie a je hospitalizovaný na infekčnej klinike. Napriek veľkému úsiliu sa primárke Markovej a tímu lekárov nepodarí určiť správnu diagnózu a jeho stav sa zhoršuje. Do boja o synov život vstupuje aj Tomáš. Keď mu vďaka skúsenostiam a vedomostiam z biológie skrsne v hlave podozrenie, o akú chorobu môže ísť, bez váhania sa púšťa do pátrania po jej pôvodcovi a robí všetko preto, aby svoje domnienky potvrdil alebo vyvrátil.
Nádeje vkladá do rýchlej a spoľahlivej diagnostickej metódy, ktorú vykonáva súkromné laboratórium Diagnostik. Práve tam natrafí na bývalú lásku, molekulárnu biologičku Zuzanu Danišovú, ktorá mu ochotne vyjde v ústrety a snaží sa mu zo všetkých síl pomôcť, hoci sama prežíva ťažké obdobie so žiarlivým manželom Patrikom.
Potvrdí sa u Petra diagnóza, ktorá sa na Slovensku dosiaľ nevyskytla a pri ktorej môže pomôcť iba včas začatá liečba a niekedy ani tá nie? Podarí sa Tomášovi ubrániť spomienkam na minulosť, ktoré mu prinesie stretnutie so Zuzanou? Je to začiatok epidémie? Parazit nepozná zľutovanie a ďalší prípad ochorenia je na svete.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Norbert Ölvecký
Počet strán 214 strán
Rok vydania 2015
Nakladateľ Mgr. Soňa Rebrová - BESTSELER
Kód:  EK18681
Produktové číslo:  978-80-969-9688-9

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07