Obnoviť stránku

Nebezpečné spomienky

E-kniha, Slovensky
13,90 €

Nebezpečné spomienky

Súkromný detektív Martin Blaho a Andrej Szabo z bratislavskej kriminálky sa postupne dostanú k vyšetrovaniu rovnakého zločinu. Výsledkom hľadania stôp a súvislostí spred mnohých rokov je dokonaná dvojnásobná vražda. Szabo sa okrem tohto prípadu musí zaoberať aj sériou vykrádačiek, ktoré sa prepracovanosťou a rozsahom škôd vymykajú doterajším štatistikám. Jeho osobnou prioritou však zostáva vypátranie vraha, ktorého k hroznému činu donútili nebezpečné spomienky na mŕtve, vystrašené oči, hľadiace naňho z dávnej minulosti. Nebezpečné spomienky však znamenajú ešte jednu istotu – smrť. Ak vrah znovu zaútočí, zomrú ďalší nevinní ľudia...

Viliam Šimunek (1962, Nová Baňa) absolvent Vysokej školy ekonomickej v Bratislave. Pracoval na rôznych postoch v ekonomickej a obchodnej sfére. Je spoluvlastníkom účtovníckej firmy a autorom kriminálnych trilerov Dávne hriechyPadni komu padni.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Viliam Šimunek
Počet strán 288 strán
Rok vydania 2019
Nakladateľ Marenčin PT
Jazyk Slovensky
Kód:  EK31837
Produktové číslo:  978-80-569-0529-6

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01