Obnoviť stránku

Návod na nepoužitie

E-kniha
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Návod na nepoužitie

Príbehy mladej Kristíny potešia všetkých, ktorí majú radi SEXUS, ale tiež zástancov tradičnej rodiny, keďže propaguje manželský sex bez ochrany. Kristína urobí čokoľvek, aby si našla a udržala dobrú prácu. Takmer.

Monika Pálušová (1. 1. 1978, Považská Bystrica) Od pätnástich sa sťahuje. Naposledy ju videli v Púchove. Po dokončení štúdia slovenského jazyka a estetiky na FF PU učila na cirkevnom gymnáziu, potom utiekla do lokálnej televízie, novín, rozhlasu a súkromnej televízie. Nezastavil ju ani manžel a dve deti. Písať začala zo zúfalstva, keď už nebolo možné tak rýchlo unikať (zbaliť chlapa je ľahšie, ako zbaliť dve deti). Žije v naivnej nádeji, že sa písaním dá uživiť. Autorka románu fakbuk.com.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi)
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Monika Pálušová
Počet strán 256 strán
Rok vydania 2014
Nakladateľ Marenčin PT
Kód:  EK15603
Produktové číslo:  978-80-811-4424-0

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03