Obnoviť stránku

Nájdem si ťa na zoznamke

E-kniha, Slovensky
13,06 €

Nájdem si ťa na zoznamke

V čase koronakrízy mnohí upadnú aj do krízy osobnej a Angela k tomu smeruje tiež. Riešením jej frustrácie by mohla byť zoznamka, či dokonca sexzoznamka. Po počiatočných neúspechoch ju osloví muž, spĺňajúci jej vysoké nároky, a ona upadne do eufórie zamilovanosti. Obáva sa však chvíle, kedy bude musieť odhaliť svoju pravú, nie tak dokonalú tvár i postavu... Ako sa jej vysnený muž zachová a čo skrýva on? Čo zistí Angela hrou osudu o svojej rodine?

Realistický, sviežo napísaný príbeh plný životných právd, nevtieravého humoru, emócií a erotiky.

Jasmina Andics žije v Bratislave, vyštudovala školu s chemickým zameraním, avšak viac ju zaujíma chémia v medziľudských vzťahoch. Má snahu ich pretaviť aj do literárnej podoby. Je slobodná a ešte stále hľadá toho pravého.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Jasmina Andics
Počet strán 144 strán
Rok vydania 2020
Nakladateľ Marenčin PT
Jazyk Slovensky
Kód:  EK36666
Produktové číslo:  978-80-569-0708-5

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13