Obnoviť stránku

Na samotě u lesa

Film
4,7 3 hodnotení

Na samotě u lesa

Hrdinami sú manželia Oldřich a Věra Lavičkovci, ktorí so svojimi deťmi Petříkom a Zuzankou odchádzajú do Loukova na chalupu svojho známeho, inžiniera Radima Zvona. Chcú tiež kúpiť chalupu a dúfajú, že im Zvon pomôže. Nakoniec si vyhliadnu malebnú chalupu deda Komárka, ktorý súhlasí, že ju predá a zatiaľ prenajme Lavičkovcom jednu miestnosť. Lavičkovci sa rozhodnú stráviť na chalupe dovolenku.
Zatiaľčo Olda považuje pobyt na vidieku nie len za zdraviu prospešný a deti sa spriatelia s dobrosrdečným dedom Komárkom, Věra je stále rozčúlenejšia. Prekáža jej množstvo vecí a tak stále dôraznejšie nalieha na manžela, aby s dedom, ktorý jej celkom zjavne prekáža, prehovoril o predaji.
Olda pozve na víkend na chalupu svojho kamaráta, lekára Houdka, ktorý zistí, že dedo je úplne zdravý a keď sa potom ešte navyše zoznámi s dedovým staručkým otcom, pochopí, že robiť si nádeje, že tu pán Komárek už dlho nebude, je márne. V zime však dedo predsal en ochorie a napriek všetkému odvrávaniu ho Houdek pošle do nemocnice. Keď sa však celá rodina o niečo neskôr vyberie do dediny s notárom, aby prerokovali predaj, nájdu deda opäť doma, zdravého a čulého...

Parametre a špecifikácia

Základný

Dĺžka ukážky filmu 0
Kvalita Full HD (1080p)
Rok vydania 1976
Scénar Ladislav Smoljak, Zdeněk Svěrák
Žáner Komédie, Rodinný

Réžia

Réžia Jiří Menzel

Herci

Hrajú Daniela Kolářová, Josef Kemr, Marie Hradílková, Martin Hradílek, Zdeněk Svěrák

Dĺžka

Dĺžka 95 min

Produkcia

Produkcia ČR
Kód:  AV00122

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16