Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Na kraji priepasti

E-kniha, Slovensky
15,13 €

Na kraji priepasti

Nový svet bestsellerového francúzskeho autora Bernarda Miniera

Závratný a fascinujúci je nový román Bernarda Miniera o súčasnom svete, kde moc digitálnych technológií a umelej inteligencie maľuje tie najčernejšie scenáre.
Mladá Francúzka Moira tvrdo pracovala, aby získala v Hongkongu svoju vysnenú prácu.Ultramoderný internetový gigant však skrýva nejedno ťaživé tajomstvo a Moira čoskoro zistí, že ju špehujú a prenasledujú. Keď sa medzi zamestnancov votrie násilná smrť a vraždy striedajú samovraždy, Moira nadobudne presvedčenie, že noc sa skončí odhalením pravdy desivejšej ako najhoršia nočná mora.

Napsali o knize

Trošku jiný Minier, ale možná o to lepší. Překvapivě aktuální téma zneužívání IT technologií je pořádně děsivé. Autor jej zasadil do atraktivní a pro většinu z nás velmi exotické lokality Honkongu. Nenudila jsem se ani minutu. Doporučuji!

hodnotenie na databazeknih.cz

Mám od Miniera přečteno všechno, co zatím u nás vyšlo. Na okraji propasti mě zaujalo jak umístěním, tak problematikou, kterou se zabývá. V Hongkongu jsem byl, tak jsem si ani nemusel moc představovat samotné město. Co se týká UI a všeho okolo nových technologií, tak jsem čekal trochu víc informací, když autor na začátku navnadil tím, že vše, co v knize popisuje buď už existuje nebo se vyvíjí. Celé to pak skončilo trochu překotně a akčně. Jsem ve finále trochu zklamaný, ale nijak zvlášť. Těším se na další servazovku.

hodnotenie na databazeknih.cz

Bernard Minier

Bernard Minier sa narodil v Béziers, vyrastal v juhozápadom Francúzsku a detstvo strávil v Pyrenejach.
Študoval na univerzite v Toulouse, odkiaľ pochádza aj hlavný hrdina jeho trilerov Martin Servaz.
Vvše dvadsať rokov žije neďaleko Paríža, je ženatý, má dve deti a písaniu sa venuje na plný úväzok.
Jeho prvý román Mráz bol preložený do niekoľkých svetových jazykov vrátane angličtiny a najväčší úspech zaznamenal vo Francúzsku a Nemecku.
 

WELCOME/歡迎

V nasledujúcich dňoch stále pršalo a teplota neúnavne stúpala.
Keď v tú stredu 26. júna Moira vystúpila z letu Cathay Pacific CX260
Z Paríža z letiska Charles de Gaulle, Hongkong sa podobal tomu, čím väčšinou býval v období od mája do augusta: parným kúpeľom, hammamom pod holým nebom. Medzinárodné letisko Chek Lap Kok však vďaka klimatizácii pripomínalo skôr chladnú miestnosť s teplotou menej ako 20 °C. Keď si vybrala batožinu a vykročila nádhernou halou k radu na colné a imigračné kontroly pod vysvieteným panelom firmy Chopard, striaslo ju. Obliekla sa podľa odporúčaní príručiek, ktoré v tomto období predpokladali subtropické teploty a rekordnú vlhkosť.
Už počas letu ju prekvapil ľadový chlad v  kabíne, no business class spoločnosti Cathay poskytoval svojim cestujúcim prikrývku a hrubé ponožky a navyše toaletné potreby, jedlo a nápoje podľa želania.
Z Roissy odletela deň predtým o 13.10 a po výdatnom olovrante hneď po štarte zaspala v umelo vytvorenej nočnej atmosfére v kabíne, keď si zatiahla okienko a pomocou množstva tlačidiel na sedadle sa izolovala od ostatných cestujúcich a  vytvorila si skutočnú posteľ. Lietadlo zatiaľ vo výške jedenásťtisíc metrov smerovalo na východ ponad Európu, Rusko a Čínu.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Bernard Minier
Počet strán 512 strán
Rok vydania 2020
Nakladateľ Lindeni
Jazyk Slovensky
Kód:  EK32559
Produktové číslo:  978-80-566-1358-0

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08