Obnoviť stránku

Na kolejích čeká vrah

Film
5 1 hodnotení

Na kolejích čeká vrah

Major Kalaš vyšetruje lúpež novej série bankoviek, ktoré boli ukradnuté z poštového vagóna rýchlika. Český kriminálny film o veľkej vlakovej lúpeži a výbuchu na 201. kilometri. V rýchliku odchádzajúcom z Prahy je prepravovaná veľká zásielka bankoviek. Veliteľom ozbrojeného sprievodu je poručík Lenk, ktorý tiež ako jediný prežije explóziu poštového vagóna, ktorá má zamaskovať lúpež bankoviek.
Prípadu sa ujíma major Kalaš so svojím mladým asistentom Karlíčkom. Niekoľko kilometrov pred miestom katastrofy kriminalisti objavia mŕtvolu mladého dievčaťa Anny Halamovej, ktorá sa stala náhodným svedkom lúpeže a preto musela zomrieť. Kriminalisti pomaly postupujú vpred a objasňujú udalosti na trati. Hoci sa prvotné podozrenie voči ranenému Lenkovi ukazuje mylné, cesta k pravým páchateľom a mužovi, čo stál v pozadí celej lúpeže, je ešte dlhá...

Parametre a špecifikácia

Základný

Dĺžka ukážky filmu 0
Kvalita SD (432p)
Rok vydania 1970
Scénar Jiří Marek
Žáner Drama, Kriminálny, Thrillery

Réžia

Réžia Josef Mach

Herci

Hrajú Jaromír Hanzlík, Jaroslav Moučka, Jiří Sovák, Ladislav Trojan, Radoslav Brzobohatý

Dĺžka

Dĺžka 91 min

Produkcia

Produkcia ČR
Kód:  AV00120

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03