Obnoviť stránku

Mycelium II: Led pod kůží

Audiokniha
4,9 8 hodnotení
12,90 €

Mycelium II: Led pod kůží

Druhý díl naprosto jedinečné české sci-fi ságy


Věci, které zůstávají utajeny naší mysli, nad námi získávají moc. Tak dlouho Lodě čekaly – a konečně ho našly. Jejich sdílené vědomí se obrací ke Studni planetárního ticha, kde je Aš~šád z Fomalhiwy i Lucas Hildebrandt, a vybírají si svou oběť. Össeanka Kamëlë cítí Jejich záměr a zoufale se snaží odvrátit neodvratné; ale všechny okolnosti jsou proti ní. Dělá, co může, aby se vyhnula církevnímu Vykonavateli, záměrům velekněží i vlastní minulosti. Od Lucase Hildebrandta se nesmí nechat poznat, od ostatních se nesmí nechat zabít – a Fomalhiwanovi nesmí uvěřit.

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 16:30:30

Autor

Autor Vilma Kadlečková
Interpret Jana Stryková, Klára Issová, Jan Meduna, Valérie Zawadská, Marek Holý, Kristýna Frejová, Jaroslav Plesl, Jitka Škápíková

Podrobnosti

Veľkosť 128 kbps 909 MB
Kategorie Audioknihy, Česká literatura, Fantasy a sci-fi
Série Mycelium (audio)
Diel série 2
Jazyk Česky
Kód:  AK1A001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02