Obnoviť stránku

Můj brácha má prima bráchu

Film

Můj brácha má prima bráchu

Oným príma bratom je Martin Pavelka prezývaný Prcek, ktorý sa s pomocou svojej spolužiačky Pavlínky rozhodne udobriť svojho trochu tvrdohlavého staršieho brata Honzu so sympatickou Zuzanou Vránovou. Rozišli sa po tom, čo oslava Honzovho víťazného preteku na plochej dráhe nedopadla podľa jeho predstáv. Keď sa im to po dlhom snažení konečne podarí, Honza rukuje na vojnu.
Ani teraz však nemá Martin pokoj, zistí totiž, že Honzovo a Zuzanino zmierenie nezostalo bez následkov. Najprv sa energický braček rozbehne za Honzom do kasární, a potom to ešte musí zariadiť s rodičmi a Vránovými. Ani po tom, čo všetko dobre dopadne a nastane svadobný deň, však nie je problémom koniec, a tak má Martin opäť plné ruky práce...

Parametre a špecifikácia

Základný

Dĺžka ukážky filmu 0
Kvalita SD (432p)
Rok vydania 1975
Scénar František Vlček st., Václav Borovička
Žáner Komédie

Réžia

Réžia Stanislav Strnad

Herci

Hrajú Jan Hrušínský, Libuše Šafránková, Roman Čada, Slávka Budínová

Dĺžka

Dĺžka 94 min

Produkcia

Produkcia ČR
Kód:  AV00119

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11