Obnoviť stránku

Mozaik Student (elektronická licencia)

31,90 €

Mozaik Student (elektronická licencia)


Mozaik Student je súčasťou výukového programu MozaBook Classroom. Ide o používateľskú licenciu pre žiakov, ktorú môžu používať online na počítači, tablete, mobile i notebooku. Získajú prístup k MozaBooku a celému jeho interaktívnemu obsahu vrátane všetkých nástrojov a hier. Môžu sa pripojiť k práci na hodine, robiť domáce úlohy aj pripravovať prezentácie formou zošitov.

Pokiaľ hľadáte, ako deťom spestriť výučbu, vyskúšajte výukový program MozaBook Classroom. Je robený formou digitálnej učebnice, ktorá obsahuje tematické nástroje, animácie, prezentácie, ilustrácie aj hry. Tak bude hodina zaujímavejšia a deti si učivo ľahšie osvoja. Program MozaBook Classroom ponúka jednoduché a intuitívne ovládanie, ktoré je prispôsobené na základe spätných väzieb pedagógov. Zošity aj pracovné listy je možné zdieľať s výučbou na celej škole aj na celoštátnej úrovni. Zvláda pracovať s PDF súbormi, takže si môžete nahrať a používať svoje vlastné učebnice a texty. Nájdete tu viac ako 1 200 interaktívnych 3D modelov, stovky vzdelávacích videí aj mnoho zvukových materiálov. Oceníte možnosť používania na interaktívnej tabuli alebo počítači, kedy sa používateľské rozhranie automaticky prispôsobí veľkosti displeja. Samozrejmosťou je podpora viacerých jazykov, ktorých zoznam sa stále rozširuje.

Kľúčové vlastnosti výukového programu Mozaik Student

  • Mozaik Student patrí do výukového programu MozaBook
  • Výukový program MozaBook Classroom predstavuje digitálnu učebnicu
  • Obsahuje tematické nástroje, animácie, prezentácie, ilustrácie aj hry
  • Ponúka jednoduché a intuitívne ovládanie
  • Obsah je možné zdieľať na celej škole aj celonárodne
  • Softvér MozaBook Classroom pracuje aj s PDF súbormi
  • Zahŕňa interaktívne 3D modely aj zvukové materiály
  • Je dostupný vo viacjazyčnej verzii

Výučba môže prebiehať doma aj v škole

MozaBook Classroom umožňuje učiteľom vytvoriť vlastné materiály, ktoré prevedú do digitálnej interaktívnej formy. Navyše ich spestrí obrázkami, videami, zvukmi alebo 3D aktívnymi modelmi. Editor úloh predstavuje možnosť vkladania vlastných cvičení, úloh aj skúšok. Výukový program MozaBook Classroom poskytuje viac ako 70 tematických aplikácií. Podporuje aj funkcie dotykovej obrazovky. Možno ho tak využívať aj na tablete. Každú vlastnú učebnicu v elektronickej alebo PDF verzii je možné ľahko otvoriť v MozaBooku. Program analyzuje text a odporučí interaktívny obsah na danú tému buď z mediálnej knižnice, alebo si môžete stiahnuť informácie aj z internetu.

Výučbu spestria 3D modely

Výukový program MozaBook Classroom sa môže pochváliť možnosťou výučby o histórii, ľudskom tele alebo napríklad chémii. Interaktívne 3D modely je možné otáčať, priblížiť, meniť veľkosť alebo pozorovať z prednastavených uhlov. Pre deti sú pripravené tematické aplikácie a hry, ktoré kladú dôraz na rozvoj zručností a experimentovania. Vďaka animovaným úlohám sa učenie stáva hrou. Vytvorené úlohy a pokusy je samozrejme možné uložiť. K dispozícii je vstavaný kresliaci nástroj na ilustráciu zošitov, od jednoduchého zvýrazňovania textov, kreslenia rukami až po vytváranie zložitých kresieb.

Nástroje:
Spoločenská hra, 3D Menu, Vedomostný graf, Videoknižnica, Dotazník, Hracia kocka, Obrázkové karty, Karty, Hodnotiaca tabuľka, Hľadač slova, Stopky, Skladačky, Top 5, Puzzle, Kvíz, Tieňované 3D puzzle, Rotujúce trojrozmerné hry, Matematika, Textové cvičenia, Týždenné cvičenia, Kalkulačka, Číselná os, Peniaze, Kresliaca mriežka, Soroban, Jednotky, Rub alebo líc, Hračkárske hodiny, Hodiny, Počítadlo, Násobilka, Logická súprava, Tangram, Mriežka s matematickými operáciami, Číselný kruh, Váha, Veže, Matematický kvíz, Súradnicový systém, Pravdepodobnosť, Kaleidoskop, Šach, Mastermind, Fyzika, Tabuľa funkcií, Mechanika, Elektrotechnická sada, Optická podložka, Farby, Diagram, Chémia, Chemické prvky, Molekuly, Dejepis, Kalendárium, Galéria portrétov, Stroj času, Geografia, Encyklopédia krajín, miniMap, Zemeguľa, Astronómia, Slnečná sústava, 3D fotky, Letecký snímok, NASA obrázky, Nerasty, Biológia, Živočíšna ríša, Mikroskop, Spev-hudba, Metronóm, Xilofón, Rytmické zariadenia, Klavír, Mininoty, Hudobná galéria, Hudobné nástroje, Gramatika, Tabuľa s písmenami, Písmenkové karty, Karty so slovami, Rukopis, Dekódovanie, Usporiadanie písmen, Pravopis

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Určenie Pre školy
Druh SW Výukové programy

Typ licencie

Typ licencie Elektronická licencia

Licencia

Počet zariadení 1
Dĺžka predplatného 12 mesiacov

Kompatibilita

Typ zariadenia Mobilné zariadenie, PC
Spôsob inštalácie Na stiahnutie (elektronicky)

Jazyková verzia

Jazyková verzia CZ
Kód:  SWmoz2
Produktové číslo:  WP-1Y

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09