Obnoviť stránku

Moje krásná učitelka

Film
4,0 2 hodnotení

Moje krásná učitelka

Oscarový Tom Hanks hrá v novej americkej komédii LARRY CROWNE chlapíka stredného veku, ktorý vďaka ekonomickej kríze stratí prácu. Do tej doby pracuje ako úspešný šéf v hypermarkete. Larry zisťuje, že bez vzdelania dobrú prácu nezíska, a preto sa Tom Hanks hrá v novej americkej komédii LARRY CROWNE chlapíka stredného veku, ktorý stratí prácu. Rozhodne sa pre návrat do školských lavíc a zamiluje sa.

Chce si rozšíriť svoje obzory, ale hlavne získať lepšiu kvalifikáciu pre svoje budúce povolanie. V škole sa zapíše do hodín komunikácie a nečakane sa zamiluje do svojej učiteľky Mercedes (Julia Roberts), ktorá vo svojom osobnom živote rieši spory s manželom. Obyčajný mužský ako Larry, ktorý má veľa dôvodov sa domnievať, že jeho život sa zastavil, dostane životnú lekciu: Keď si myslíš, že všetko čo malo zmysel už Ťa minulo, objavíš dôvod prečo žiť.

Parametre a špecifikácia

Základný

Dĺžka ukážky filmu 537
Kvalita SD (432p)
Rok vydania 2011
Scénar Tom Hanks
Titulky České
Žáner Drama, Komédie, Romantický

Réžia

Réžia Tom Hanks

Herci

Hrajú Jon Seda, Julia Roberts, Rami Malek, Tina Huang, Tom Hanks

Dĺžka

Dĺžka 94 min

Produkcia

Produkcia USA
Kód:  AVMB0022

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08