Obnoviť stránku

Modlitba, naša najhlbšia túžba

E-kniha, Slovensky
7,19 €

Modlitba, naša najhlbšia túžba

Toto nie je modlitbový návod, pretože existuje veľa dobrých kníh, ktoré hovoria o rôznych metódach modlitby. Toto je zbierka zamyslení z Písma, od starovekých i súčasných spisovateľov aj z mojich vlastných skúseností.

Neexistuje zlý spôsob modlitby a neexistuje žiadna štartovacia čiara pre modlitbu. Všetci veľkí duchovní majstri ponúkajú len jedno neodškriepiteľné pravidlo: Musíme sa modliť a musíme sa modliť pravidelne. O všetkom ostatnom môžeme polemizovať.

Zamyslenia obsiahnuté v knihe Modlitba, naša najhlbšia túžba vám majú pomôcť, aby ste sa prestali modliť mechanicky a zvykovo, aby ste modlitbu nevnímali ako nepríjemnú povinnosť, mrhanie vzácneho času či rozprávanie do steny. Je tu ponúknutá zdravá kombinácia útechy, pretože každý má ťažkosti pri modlitbe, a povzbudenia, pretože všetci musíme prostredníctvom modlitby zatiahnuť na hlbinu.

Pamätajte, že vaše srdce je stvorené na to, aby spočívalo v Bohu. Ak má sv. Augustín pravdu – a on ju má –, môžete sa spoľahnúť na to, že vaša nespokojnosť vás privedie k hlbšej modlitbe – k takej modlitbe, ktorá vedie k ozajstnej premene, k takej modlitbe, ktorá vás nenechá s prázdnymi rukami. Kniha vám pomôže v hĺbke svojho srdca jasnejšie počuť Boha a druhých ľudí, ktorí hovoria: „Milujem ťa!“ Len toto nás môže uzdraviť.

Knihe bol v pôvodnom anglickom vydaní udelený Imprimatur.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Ronald Rolheiser
Počet strán 120 strán
Rok vydania 2019
Nakladateľ Zachej.sk
Jazyk Slovensky
Kód:  EK41182
Produktové číslo:  978-80-8211-088-6

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17