Obnoviť stránku

Moderní Web

E-kniha
5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Moderní Web

Kniha se věnuje webdesignu a jednotlivým úpravám moderních prvků internetových stránek. V úvahu bere nové technologie i s ohledem na psychologii a vypozorované chování uživatelů internetu. Kniha poukazuje na to, že může existovat i jiný styl při tvorbě webových stránek. Nezoufejte, pokud neovládáte znalosti tvorby www stránek. Kniha Vám nabídne celou řadu inspirativních podmětů pro Vaše webové stránky, které si můžete nechat zapracovat od zkušených webdesignerů.
Kniha je vhodná pro každého, kdo vlastní webové stránky, nebo si je plánuje vytvořit, zejména však pro učitele, studenty a vývojáře. Pro plné pochopení veškerého obsahu je vhodné mít základní povědomí o webových stránkách, grafice, znalosti jazyků HTML, CSS a JavaScriptu, zejména jQuery. Pokud tyto znalosti nemáte, stačí jen přeskočit některé kapitoly a vynechat tabulky se zdrojovými kódy.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Jiří Lex
Rok vydania 2016
Nakladateľ KKnihy.cz
Kód:  EK17655
Produktové číslo:  978-80-880-6157-1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07