Obnoviť stránku

Misteri

E-kniha, Česky
4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Misteri

Napínavý sci-fi román nekorunovanej kráľovnej českej fantastiky

Mesto je svet. Alebo aspoň všetko, čo z neho jeho obyvatelia poznajú. Vedia, že mimo domov a bezpečia sa pohybujú divné, pokrivené bytosti. Vedia, ako sa udržať v bezpečí. Avšak sú aj ľudia, ktorí vyrážajú na výpravy, zabezpečujú informácie a všemožné výhody. Hovorí sa im bojovníci a sú iní. Lenže aj oni len prežívajú. A niekedy dosť krátko. Ale v tieňoch sa okrem nich pohybujú aj tajomní Misteri – tí, ktorí chcú dať všetko opäť do poriadku. Odstrániť mutácie, vyliečiť zem a dušu mesta. Niekoľko odvážnych sa rozhodne nasledovať ich príklad, a tak začína cesta za odhalením všetkých tajomstiev Mesta.
Napínavý román nekorunovanej kráľovnej českej fantastiky je plný záhad, ale nakoniec aj odpovedí. Je to príbeh o mutáciách, klonoch, umelých inteligenciách a bohoch. Ale predovšetkým je to príbeh o ľuďoch a ich srdciach, ktoré sa nikdy nevzdajú svojich snov ani pravých citov.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor MUDr. Jana Rečková
Počet strán 520 strán
Rok vydania 2018
Nakladateľ Epocha
Jazyk Česky
Kód:  EK26450
Produktové číslo:  999-00-017-8314-3

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13