Obnoviť stránku

Microsoft Windows Server 2022 Rights Management External Connector (elektronická licencia)

24 679 €

Microsoft Windows Server 2022 Rights Management External Connector (elektronická licencia)

Pokiaľ si nie ste istí výberom, kontaktujte náš obchodný tím: <[email protected]>, pretože túto licenciu nie je možné v prípade chybného nákupu stornovať.

Licencia Rights Management 

Služba Rights Management (RMS) umožňuje existujúcim serverom prepojiť ich funkcie s cloudovou službou Microsoft Rights Management (Azure RMS). Pomocou tejto funkcie si môžu používatelia ľahko chrániť dokumenty v organizácii aj mimo nej bez ďalších zabezpečovacích systémov.

Kancelársky softvér Microsoft Windows Server 2022

Podporte rast svojho podnikania a modernizujte vašu IT infraštruktúru inštaláciou operačného systému Microsoft Windows Server 2022. Získajte rozšírené viacvrstvové zabezpečenie, hybridné možnosti so službou Azure a flexibilnú aplikačnú platformu, ktorú kancelársky softvér Windows Server 2022 prináša.

Operačný systém s pokročilým viacvrstvovým zabezpečením

Operačný systém Microsoft Windows Server 2022 prináša množstvo vylepšení v oblasti bezpečnosti, najmä viacvrstvové zabezpečenie jadra a konektivity. Serverový program umožňuje IT tímom aplikovať bezpečnostné nástroje s pokročilou preventívnou obranou servera naprieč hardvérom, firmvérom a virtualizačnými vrstvami. Pridáva ďalšiu bezpečnostnú vrstvu do prenosových procesov prostredníctvom rýchlejšieho a bezpečnejšieho šifrovaného protokolu HTTPS a priemyselného štandardného šifrovania AES-256 s podporou protokolu SMB.

Hybridné možnosti so službou Azure

Využite v podnikaní výhody hybridného a multicloudového prístupu prostredníctvom cloudových služieb pripojením Windowsu Servera 2022 k službe Azure Arc. Vylepšené sú tiež vlastnosti súborových funkcií, napríklad SMB kompresia, ktorá zrýchľuje komprimáciou dát prenos súborov v sieti. A pre IT správcu je tu nástroj Windows Admin Center, ktorý prináša moderné možnosti správy servera, ako je nový prehliadač udalostí a podpora proxy brány pre scenáre pripojené k službe Azure.

Flexibilná aplikačná platforma

Firemný sieťový softvér Microsoft Windows Server 2022 ponúka aj vylepšenú možnosť škálovania a možnosti upgradov hardvéru, ako je podpora 48 TB pamäti a 2 048 logických jadier bežiacich na 64 fyzických socketoch. Určite oceníte aj zlepšenú aplikačnú kompatibilitu kontajnerov Windows, ktorá ponúka kontajnery HostProcess na konfiguráciu uzlov, podporuje IPv6 a dual-stack a umožňuje konzistentnú implementáciu sieťových zásad pomocou Calico.


Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Určenie Pre domácnosti, Pre firmy, Pre štátnu správu
Druh SW Kancelárska aplikácia, Operačný systém
Produkt MS Windows Server
Doručenie licenčného kľúča E-mail

Typ licencie

Typ licencie Elektronická licencia
Uplatnenie licencie Licenčný kľúč možno uplatniť najneskôr do 24 mesiacov od zakúpenia

Licencia

Spôsob licencovania Trvalá licencia
Počet zariadení 1
Dĺžka predplatného Bez obmedzenia mesiacov
Prenositeľnosť licencie Prenosná
Zemepisné obmedzenie aktivácie Iba v EÚ

Kompatibilita

Typ zariadenia PC
Operačný systém Windows
Spôsob inštalácie Na stiahnutie (elektronicky)

Jazyková verzia

Jazyková verzia všetky európske jazyky

Typ softvéru

Typ softvéru MS Office
Kód:  SWMM0633
Produktové číslo:  DG7GMGF0D513
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19