Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Microsoft Windows 11 Home (elektronická licencia)

4,6 16 hodnotení
136,90 €

Microsoft Windows 11 Home (elektronická licencia)

Operačný systém Windows 11 Home vás priblíži k tomu, čo máte radi

Máme radosť, že vám môžeme predstaviť operačný systém Windows 11 Home, ktorý preberá to najlepšie z obľúbenej verzie Windows 10 a pridáva celý rad nových funkcií na každodenné používanie. Softvér Windows 11 Home poskytuje pokojný a kreatívny priestor, kde môžete sledovať svoje vášne prostredníctvom sviežeho zážitku. Od prepracovanej ponuky Štart až po nové spôsoby prepojenia s obľúbenými osobami, novinkami, hrami a obsahom – Windows 11 je miestom, kde môžete myslieť, vyjadriť sa a tvoriť prirodzeným spôsobom. 



Softvér Windows 11 ponúka prepracovanú ponuku Štart

Ikonické tlačidlo Štart sa presunulo do prostriedku hlavného panelu (v nastavení možno zmeniť), kde mu robia spoločnosť ďalšie nové funkcie – ide o ikonku pre vyhľadávanie, prepínač virtuálnych plôch a widgety. Tie sa mimochodom nedajú pridať na plochu, ale sú ukryté na ľavej strane displeja. Ide v zásade o vylepšené živé dlaždice z ponuky Štart vo Windowse 10, ktoré vás bude baviť používať.


Operačný systém Microsoft Windows 11 Home

Nástroje, ktoré zlepšia vašu produktivitu

Venujte sa svojim záľubám alebo dokončite prácu s úplne novými funkciami. Objavujte vo Windowse 11 nové nástroje navrhnuté na podporu vášho multitaskingu,  myslenia, prepájania a vytvárania.

Operačný systém Microsoft Windows 11 Home

Pracujte na PC tak, ako vám to vyhovuje

Nové prvky a funkcie sú navrhnuté tak, aby podporili vaše nápady. S prepracovanou ponukou Štart a novými spôsobmi kontaktu s obľúbenými ľuďmi, hrami a obsahom je nový operačný systém Windows 11 miestom, kde možno premýšľať, prejavovať sa a tvoriť.

Operačný systém Microsoft Windows 11 Home

Inšpirujte svoje okolie s Windowsom 11

Priatelia a rodina, novinky, hry a obľúbený obsah – systém Windows 11 predstavujú miesto, kde nájdete všetko, čo potrebujete, a to jednoducho a intuitívne.


Operačný program Windows 11 Home podporuje nové typy zariadení

Nový operačný program Windows 11 Home je dostupný na najširšej palete zariadení od partnerov, ktorí prinášajú najnovšie inovácie v oblasti dotykového ovládania,  ovládanie perom, hlasom a uľahčujú vyhľadanie najlepších a najdostupnejších zariadení práve pre vás.

Svieže používateľské prostredie a MS Teams

Prijateľné používateľské rozhranie je navrhnuté tak, aby ste sa mohli venovať svojim záľubám podľa svojich predstáv. S novými spôsobmi kontaktovania a nástrojmi, ktoré vám pomáhajú s multitaskingom, je Windows 11 miestom, kde môžete myslieť, tvoriť a prirodzene sa prejavovať. Dôkazom toho je systémová integrácia komunikačnej platformy Microsoft Teams. 

Funkcia ukotvenia okien

Pracujete naraz s viacerými aplikáciami? V tom prípade oceníte novú funkciu operačného systému Microsoft Windows 11, ktorá umožňuje ukotviť okná podľa potreby. Stačí označiť kurzorom myši tlačidlo pre maximalizáciu okna. Prípadne môžete využiť virtuálnu pracovnú plochu a na každej z nich pracovať takým spôsobom, ktorý vám v danom okamihu vyhovuje. Plochy sa dajú navyše jednoducho prepínať.

Kľúčové vlastnosti operačného systému Windows 11 Home

  • Elektronická licencia Windows 11 Home určená pre 1 zariadenie s možnosťou inštalácie na ľubovoľné zariadenie
  • Moderný operačný systém vhodný pre PC alebo notebook používaný v domácnosti
  • Rozšírené možnosti pre multitasking
  • Skvelé prepojenie na mobilné zariadenia
  • Integrovaná komunikačná platforma Microsoft Teams
  • Podpora najnovšieho hardvéru smerom k zabezpečeniu, ale aj k výkonu v rámci herného nasadenia

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Určenie Pre domácnosti
Druh SW Operačný systém
Produkt Microsoft Windows 11 Home
Doručenie licenčného kľúča Alza – Knižnica

Typ licencie

Typ licencie Elektronická licencia
Uplatnenie licencie Licenčný kľúč možno uplatniť najneskôr do 24 mesiacov od zakúpenia

Licencia

Spôsob licencovania Trvalá licencia
Počet zariadení 1
Dĺžka predplatného Bez obmedzenia mesiacov
Prenositeľnosť licencie Prenosná
Zemepisné obmedzenie aktivácie Iba v EÚ

Kompatibilita

Typ zariadenia PC
Operačný systém Windows
Spôsob inštalácie Na stiahnutie (elektronicky)

Jazyková verzia

Jazyková verzia všetky európske jazyky
Kód:  SW_W11_H
Produktové číslo:  KW9-00664
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04