Obnoviť stránku

Microsoft Visio LTSC Standard 2021 (elektronická licencia)

383,90 €

Microsoft Visio LTSC Standard 2021 (elektronická licencia)

Pokiaľ si nie ste istí výberom, kontaktujte náš obchodný tím: <[email protected]>, pretože túto licenciu nie je možné v prípade chybného nákupu stornovať.

Microsoft Visio 2021

Preneste svoje predstavy do reality pomocou Microsoft Visio 2021. Priveďte svoje predstavy a skvelé nápady do reálneho sveta pomocou prispôsobiteľných obrazcov a pôsobivých vizuálov. Microsoft Visio 2021 predstavuje bezkonkurenčný nástroj na vytváranie diagramov. K dispozícii je nepreberné množstvo pripravených šablón, diagramov a vzorkovníkov.

Spolupracujte v reálnom čase

V prostredí Microsoft Visio 2021 vám bude umožnené spolupracovať s kolegami v celej firme. Budete mať tak možnosť efektívneho rozhodovania aj vizualizáciu dát okamžite. Vizualizujte tímovú, hierarchickú aj vertikálnu štruktúru a zdieľajte ju so zamestnancami a ďalšími osobami.

Zabezpečenie a ochrana vašich dát

Aplikácia Microsoft Visio 2021 je vybavená mnohými zabezpečovacími funkciami ako IRM, ktorá predstavuje správu prístupových práv k informáciám. Diagramy je možné vytvárať, zobrazovať aj upravovať z Microfoft Teams. Premýšľajte spoločne, diskutujte v reálnom čase a organizujte brainstrormingy.

Plány priestorového usporiadania

Microsoft Visio 2021 vám pomôže navrhnúť pracovný priestor aj bezpečné rozostupy pre maloobchodné predajne. Dokáže skonštruovať pôdorys nového domu. Pre mnoho prípadov sú prednastavené praktické šablóny, ktoré vám značne uľahčia prácu. Microsoft Visio 2021 si trúfne aj na rozkreslenie prepojenia zariadení a sietí. V neposlednom rade vám predvedie výkonnú funkciu na vytváranie vývojových diagramov. Vaše čísla sa razom premenia na pôsobivé a presvedčivé návrhy riešení.

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Určenie Pre domácnosti, Pre firmy, Pre štátnu správu
Druh SW Kancelárska aplikácia
Produkt MS Visio
Doručenie licenčného kľúča E-mail

Typ licencie

Typ licencie Elektronická licencia
Uplatnenie licencie Licenčný kľúč možno uplatniť najneskôr do 24 mesiacov od zakúpenia

Typ softvéru

Typ softvéru MS Office

Obsiahnuté aplikácie

Obsiahnuté aplikácie Visio

Licencia

Spôsob licencovania Trvalá licencia
Počet zariadení 1
Dĺžka predplatného Bez obmedzenia mesiacov
Prenositeľnosť licencie Prenosná
Zemepisné obmedzenie aktivácie Iba v EÚ

Kompatibilita

Typ zariadenia PC
Operačný systém Windows
Spôsob inštalácie Na stiahnutie (elektronicky)

Jazyková verzia

Jazyková verzia všetky európske jazyky
Kód:  SWMM0627
Produktové číslo:  DG7GMGF0D7DB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18