Obnoviť stránku

Microsoft Office Standard 2016 SNGL OLP

Príslušenstvo k tovaru

Microsoft Office Standard 2016 SNGL OLP

 

Ide o licenciu pre komerčné použitie na jedno zariadenie, pre ktoré je zároveň aj časovo neobmedzenou verziou. Súčasťou kolekcie sú aplikácie Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote a Publisher vo verzii 2016. K dispozícii je tiež Office Online, možnosť vytvárať a upravovať dokumenty Word, Excel, PowerPoint a OneNote z ľubovoľného zariadenia pomocou webového prehliadača.
Minimálny počet nakúpených licencií je 5. Táto licencia Office 2016 je vhodná pre malých podnikateľov. Trvalá licencia je viazaná na Microsoft účet v jazyku, ktorý vyberiete pri úvodnej inštalácii. Inštalácia na nový počítač je možná najskôr 90 dní od predošlej inštalácie.


Microsoft Office Standard 2016 OLP obsahuje tieto aplikácie a služby

Outlook: Profesionálne aplikácie pre organizáciu práce, najmä e-mailov, schôdzok, kalendára a úloh. Prepojenie na aplikáciu OneNote umožňuje efektívne vytvárať elektronické poznámky a lepšie tak plniť úlohy.


Word: Textový editor, vďaka ktorému rýchlo pripravíte alebo upravíte požadovaný dokument. Režim pre čítanie vám zaistí pohodlné čítanie dokumentu na obrazovke vášho zariadenia. Prepojenie s OneDrive pre firmy umožní jednoduché zálohovanie, verzovanie a zdieľanie dokumentov, vrátane spoločnej práce viacerých ľudí na jednom dokumente. Kvalitná kontrola pravopisu zabezpečí, že vaše dokumenty sú bez pravopisných a gramatických chýb.


Excel: Tabuľkový procesor, ktorý umožňuje efektívne vytvárať prehľadové tabuľky, automatizované výpočty a analyzovať dáta. Nové formy podmieneného formátovania a veľký počet grafov umožní rýchlu analýzu dát a ich prezentáciu. Prepojenie s OneDrive pre firmy umožní jednoduché zálohovanie, verzovanie a zdieľanie excelovských dokumentov.


PowerPoint: Nástroj na vytváranie prezentácií tiež umožňuje zaznamenávať aktivity v počítači. Môžete tak rýchlo vytvoriť návod pre svojich zamestnancov alebo zákazníkov. V kombinácii s dotykovými obrazovkami a elektronickým perom môžete posunúť svoje prezentácie opäť o úroveň vyššie.


OneNote: Šikovný poznámkový blok, ktorý je prepojený s aplikáciou Outlook. Môžete si tak ľahko vytvárať poznámky k svojim e-mailom alebo naopak z poznámok alebo šablón v OneNotu urobiť na jedno kliknutie myši emailovú správu. Jednotlivé poznámkové bloky môžete mať vďaka automatickej synchronizácii dostupné na všetkých svojich zariadeniach alebo ich zdieľať s vybranými používateľmi.


Publisher: Nástroj pre vytváranie marketingových dokumentov. Od vizitiek, letákov, až po hromadnú korešpondenciu, ktorú môžete personalizovať. K dispozícii sú tiež už pripravené šablóny.


Office Online: Vytvárajte a upravujte dokumenty Word, Excel, PowerPoint priamo vo webovom prehliadači. Začnite používať elektronický poznámkový blok OneNote a majte svoje poznámky k dispozícii na všetkých svojich zariadeniach.


Office 2016 Standard systémové požiadavky pre PC

  • 1 GHz alebo rýchlejší x86 alebo x64 s podporou SSE2
  • 2 GB Ram
  • 3 GB priestoru na pevnom disku
  • Rozlíšenie 1 280 × 800
  • Grafická karta podporujúca DirectX 10 alebo vyšší
  • Operačný systém: Windows 7 Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows 10 Server
  • Podpora prehliadačov: Internet Explorer 9,10,11; Mozilla Firefox 35.x +, Google Chrome 40+, Microsoft Edge
  • .Net Verzia: .NET 3.5, niektoré funkcie vyžadujú tiež nainštalované .NET 4.0 alebo 4.5 CLR
  • Účet Microsoft a internetové pripojenie pre inštaláciu
 

Parametre a špecifikácia

Obsiahnuté aplikácie

Obsiahnuté aplikácie Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher

Licencia

Typ licencie Elektronická licencia
Spôsob licencovania Trvalá licencia
Počet zariadení 1 PC
Počet používateľov 1 používateľ

Kompatibilita

Jazyková verzia CZ, EN, SK, HU, DE, RUS
Operačný systém Windows 10, Windows 7 Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1
Kód:  WZ096l5
Produktové číslo:  021-10554
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06