Obnoviť stránku

Microsoft Office LTSC Professional Plus 2021 (elektronická licencia)

763,90 €

Microsoft Office LTSC Professional Plus 2021 (elektronická licencia)

Pokiaľ nie ste si istí výberom, kontaktujte náš obchodný tím: <[email protected]>, pretože túto licenciu nie je možné v prípade chybného nákupu stornovať.

Kancelársky softvér Microsoft PowerPoint 2021 na vytváranie pôsobivých prezentácií

Kancelársky softvér Microsoft PowerPoint 2021 je prezentačný nástroj, pomocou ktorého môžete efektným spôsobom rozprávať príbehy – kedykoľvek, kdekoľvek a komukoľvek. Získajte nový, moderný pohľad na známu aplikáciu PowerPoint určenú na vytváranie a zdieľanie tých najpôsobivejších prezentácií.

Office 2021 ponúka kancelársky program Microsoft Word na prácu s textom

Office 2021 má v ponuke aj kancelársky program Microsoft Word, ktorý vám pomôže spojiť tie najlepšie texty. Ide totiž o desktopovú aplikáciu na tvorbu precíznych dokumentov. A vďaka Microsoft Editor získate okrem kontroly pravopisu ešte ďalšie funkcie a možnosti, aby ste mohli písať so sebaistotou. Textový editor vám bude v podokne s prehľadom vo Worde ponúkať inteligentné návrhy a bude vašim pomocníkom pri vytváraní dokumentov, písaní e-mailov a používaní webu.

Tabuľkový softvér Excel na prehľadnú organizáciu

Tabuľkový softvér Excel sa učí vášmu štýlu práce a pomôže vám usporiadať údaje tak, aby ste ušetrili čas. Ľahko vytvárajte tabuľky zo šablón alebo podľa vlastného návrhu a robte výpočty s modernými vzorcami.

MS Office 2021 s aplikáciou Publisher na publikovanie podľa vašich preferencií

MS Office 2021 v sebe obsahuje tiež publikáčný nástroj Microsoft Publisher, ktorý vám umožní presne rozvrhnúť a štylizovať text, obrázky, ohraničenia aj kalendáre. Všetko zostane tak, ako si to navrhnete. Využite jednu z mnohých predvolených šablón – či už pre štítky alebo marketingové materiály. Publikujte tlačené aj e-mailové materiály v profesionálnej kvalite.

Využite databázovú aplikáciu Microsoft Access

Databázová aplikácia Microsoft Access je vybavená prednastavenými šablónami na pohodlnú tvorbu podnikovej databázy. Program disponuje intuitívnymi nástrojmi na uľahčenie práce. Každú šablónu si môžete upraviť podľa svojich potrieb alebo potrieb zákazníkov. Pomocou jazyka Visual Basic for Applications zautomatizujte firemné procesy. Generujte potrebné vizuály priamo v prostredí Accessu.

Prepojte rodinu a priateľov pomocou Teams

Volajte si, chatujte, robte spoločné plány v jednej aplikácii. Stretávajte sa vo virtuálnej kaviarni a rozprávajte spolu po celý deň. Zadávajte si úlohy. Všetko budete mať usporiadané na jednom mieste v aplikácii Teams.

Microsoft Outlook je najlepší e-mailový klient

Vďaka mimoriadne spoľahlivému programu Microsoft Outlook 2021 získate profesionálnu e-mailovú a kalendárovú aplikáciu, ktorá vám pomôže organizovať drahocenný čas. Napríklad sa môžete sústrediť len na tie najdôležitejšie správy a byť vďaka tomu produktívnejší. A vďaka kompletnej správe kalendára možno zdieľať kľúčové termíny schôdzok s celým pracovným tímom.

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Určenie Pre domácnosti, Pre firmy, Pre štátnu správu
Druh SW Kancelárska aplikácia
Produkt Microsoft Office 2021
Doručenie licenčného kľúča Alza – Knižnica

Typ licencie

Typ licencie Elektronická licencia
Uplatnenie licencie Licenčný kľúč možno uplatniť najneskôr do 24 mesiacov od zakúpenia

Typ softvéru

Typ softvéru MS Office

Obsiahnuté aplikácie

Obsiahnuté aplikácie Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access, Publisher, Teams

Licencia

Spôsob licencovania Trvalá licencia
Počet zariadení 1
Dĺžka predplatného Bez obmedzenia mesiacov
Prenositeľnosť licencie Prenosná
Zemepisné obmedzenie aktivácie Iba v EÚ

Kompatibilita

Typ zariadenia PC
Operačný systém Windows, macOS
Spôsob inštalácie Na stiahnutie (elektronicky)

Jazyková verzia

Jazyková verzia všetky európske jazyky
Kód:  SWMM0609
Produktové číslo:  DG7GMGF0D7FX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07