Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Microsoft Office LTSC Professional Plus 2021 Charity

190,90 €

Microsoft Office LTSC Professional Plus 2021 Charity

Pokiaľ si nie ste istí výberom, kontaktujte náš obchodný tím: <[email protected]>, pretože túto licenciu nie je možné v prípade chybného nákupu stornovať.

Vytvárajte pôsobivé prezentácie s PowerPointom

PowerPoint je aplikácia, pomocou ktorej môžete efektným spôsobom rozprávať príbehy – kedykoľvek, kdekoľvek a s kýmkoľvek. Získajte nový, moderný pohľad na známy program PowerPoint, určený na vytváranie a zdieľanie tých najpôsobivejších prezentácií.

Spolupracujte na textoch v programe Word

Program na písanie textu MS Word vám pomôže spojiť tie najlepšie texty. Ide totiž o desktopovú aplikáciu na tvorbu precíznych dokumentov. A vďaka Microsoft Editoru získate okrem kontroly pravopisu ešte ďalšie funkcie a možnosti, aby ste mohli písať so sebaistotou. Editor vám bude v okne s prehľadom vo Worde ponúkať inteligentné návrhy a bude vašim pomocníkom pri vytváraní dokumentov, písaní mailov a pri používaní webu. 

Sledujte a organizujte s Excelom

Tabuľkový softvér Excel sa učí vášmu štýlu práce a pomôže vám usporiadať údaje tak, aby ste ušetrili čas. Ľahko vytvárajte tabuľky zo šablón alebo podľa vlastného návrhu a robte výpočty s modernými vzorcami.

Publikujte podľa vašich preferencií

Microsoft Publisher vám umožní presne rozvrhnúť a štylizovať text, obrázky, ohraničenia aj kalendáre. Všetko zostane tak, ako si to navrhnete. Využite jednu z mnohých predvolených šablón či už pre štítky, alebo marketingové materiály. Publikujte tlačené aj e-mailové materiály v profesionálnej kvalite.

Využite databázovú aplikáciu Access

Program Access je vybavený prednastavenými šablónami pre pohodlné podnikové databázy. Disponuje intuitívnymi nástrojmi na uľahčenie práce. Každú šablónu si môžete upraviť pre svoje potreby alebo potreby zákazníkov. Pomocou jazyka Visual Basic for Applications zautomatizujte firemné procesy. Generujte potrebné vizuály priamo v prostredí Accessu.

Prepojte rodinu a priateľov pomocou Teams

Volajte si, chatujte, robte spoločné plány v jednej aplikácii. Stretávajte sa vo virtuálnej kaviarni a rozprávajte spolu celý deň. Rozdávajte si úlohy. Všetko budete mať usporiadané na jednom mieste v aplikácii Teams.

Microsoft Outlook je najlepší e-mailový klient

Vďaka mimoriadne spoľahlivému programu Microsoft Outlook 2021 získate profesionálnu mailovú a kalendárovú aplikáciu, ktorá vám pomôže organizovať drahocenný čas. Napríklad sa môžete sústrediť len na tie najdôležitejšie správy a byť vďaka tomu produktívnejší. A vďaka kompletnej správe kalendára možno zdieľať kľúčové termíny schôdzok s celým pracovným tímom.

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Určenie Pre neziskové organizácie
Druh SW Kancelárska aplikácia
Produkt Microsoft Office 2021
Doručenie licenčného kľúča E-mail

Typ licencie

Typ licencie Elektronická licencia

Typ softvéru

Typ softvéru MS Office

Obsiahnuté aplikácie

Obsiahnuté aplikácie Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access, Publisher, Teams

Licencia

Spôsob licencovania Trvalá licencia
Počet zariadení 1
Dĺžka predplatného Bez obmedzenia mesiacov
Prenositeľnosť licencie Prenosná
Zemepisné obmedzenie aktivácie Iba v EÚ

Kompatibilita

Typ zariadenia PC
Operačný systém Windows, macOS
Spôsob inštalácie Na stiahnutie (elektronicky)

Jazyková verzia

Jazyková verzia EN
Kód:  SWMM0737
Produktové číslo:  DG7GMGF0D7FXNON
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17