Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Microsoft 365 Apps for Business OLP (elektronická licencia)

4,5 51 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Microsoft 365 Apps for Business OLP (elektronická licencia)


Kancelársky balík Microsoft Office 365 pre podnikateľov je navrhnutý tak, aby ušetril váš čas a umožnil vám rýchlejšiu prácu s dokumentmi. Vďaka mimoriadne prehľadnému rozhraniu je ovládanie maximálne intuitívne a zároveň optimalizované pre ovládanie dotykom a stylusom.

S Office 365 Business získate:

  • Jednoduchú inštaláciu známych aplikácií Office 2016, ako sú Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook a Publisher až na 5 počítačov alebo Macov, 5 tabletov a 5 telefónov s operačným systémom, ktorý preferujete (Windows, iOS, Android).
  • Kapacitu 1 TB na online úložisku OneDrive, odkiaľ sú vaše súbory dostupné a synchronizované na všetkých zariadeniach.
  • Najnovšie verzie a exkluzívne funkcie aplikácií len s predplatným Office 365.
  • Určené na komerčné použitie.

Ideálny kancelársky balík

So softvérom Office 2016 si poradíte so všetkou dnešnou kancelárskou agendou vrátane komunikácie s úradmi. Zvládnete totiž aj otvoriť PDF súbor a upraviť obsah alebo s minimálnym úsilím zarovnať obrázky aj diagramy. Tiež môžete využívať integrovaný prekladač, slovník a opravy pravopisu kontrolujúce aj skladbu vety.

Microsoft Office 365 pre podnikateľov

Microsoft Office 365 pre podnikateľov

Jednoduchá spolupráca

Nenechajte sa obmedzovať starými pravidlami a pokojne upravujte dokumenty vo viacerých ľuďoch súčasne. Stačí, aby bol konkrétny dokument umiestnený na cloudovom úložisku OneDrive.


Úložisko OneDrive

Cloudové úložisko OneDrive vám v základe ponúka dátový priestor celý 1 TB. Súbory môžete jednoducho zdieľať alebo k nim pristupovať odkiaľkoľvek. Pokojne aj zo svojho smartfónu. Už nikdy neprídete o svoje dáta, vždy ich nájdete na svojom OneDrive.

Microsoft Office 365 pre podnikateľov

Microsoft Office 365 pre podnikateľov

Vždy aktuálny

S aktívnym predplatným Office 365 pre podnikateľov si už nebudete musieť robiť starosti s upgradovaním Office, pretože budete mať vždy tie najnovšie aplikácie, funkcie a služby Office.

Elektronický kľúč, ktorý získate po zakúpení tejto licencie, možno použiť nielen na zakúpenie nového predplatného, ale aj na predĺženie toho existujúceho. Viac informácií o aktivácii a predĺžení predplatného nájdete v našom článku.

Ako aktivovať Office 365 Business OLP?

Potom, ako objednáte službu O365 v rámci MS Open Licence zmluvy, Microsoft automaticky odošle aktivačný email osobe, ktorá je uvedená v dohode o programe Volume Licensing ako online administrátor. Tento email obsahuje odkaz na stránku, kde je možné online službu aktivovať. Na prihlásenie do aktivačnému portálu je potrebné mať zaregistrovaný tzv. „Účet organizácie/Organizational account“. V prípade, že ešte nemáte založený Účet organizácie, postupujte podľa inštrukcií a založte si ho. V prípade, že Účet organizácie už máte, prihláste sa týmto účtom.


Microsoft Office 365 pre podnikateľov

Word

Word je bezpochyby najrozšírenejšou aplikáciou na úpravu textov. Nielenže môžete texty ľahko vytvárať, ale podobne ľahko ich možno aj zdieľať s priateľmi alebo obchodnými partnermi. Na každodenné používanie je navyše pripravených viac ako 40 kategórií plných profesionálnych šablón. Samozrejmosťou je dokonalá spolupráca s objektmi z ostatných Office aplikácií.

Microsoft Office 365 pre podnikateľov

Excel

V Exceli si možno v priebehu okamihu usporiadať číselné a textové dáta do prehľadných tabuliek alebo grafov. Keď ich uvidíte v kontexte, bude sa vám lepšie rozhodovať. Vďaka rozdeleniu do riadkov a stĺpcov môžete rôzne pridávať údaje, zoraďovať ich, filtrovať, vytvárať z nich tabuľky alebo grafy so zaujímavým a atraktívnym vzhľadom.

Microsoft Office 365 pre podnikateľov

PowerPoint

Pomocou aplikácie Microsoft PowerPoint budete s úplnou ľahkosťou vytvárať pôsobivé prezentácie plné zaujímavých efektov. S použitím cloudového úložiska OneDrive môžete spolupracovať na jednej prezentácii vo väčšom tíme. Pri samotnom prezentovaní máte potom neustále k dispozícii potrebné poznámky pomocou virtuálnej obrazovky.

Microsoft Office 365 pre podnikateľov

OneNote

Poznámky v aplikácii OneNote môžete kresliť, písať rukou, zadávať pomocou klávesnice alebo pridávať kliknutím či potiahnutím. Poznámky sa uložia, dajú sa vyhľadávať a synchronizujú sa s aplikáciami OneNote v ďalších zariadeniach.

Microsoft Office 365 pre podnikateľov

Outlook

Dobre známe prostredie Outlooku vám ponúkne profesionálne riešenie pre vašu pracovnú agendu. Budete tak mať pekne pohromade nielen emaily, ale aj zdieľané kalendáre, úlohy i kontakty.

Microsoft Office 365 pre podnikateľov

Publisher

Tlačte a zdieľajte profesionálne vyzerajúce publikácie. Publisher vás intuitívne prevedie tvorbou vizitiek, brožúrok, ale aj webových stránok. Určené len pre PC.


Súvisiace pokyny

Používanie OneDrive v iOS (iPhone, iPad)
Úvodná inštalácia a nastavenie

  • Mobilnú aplikáciu OneDrive si môžete zadarmo stiahnuť do svojho iPhonu alebo iPadu v Apple App Store.
  • Po spustení novo stiahnutej aplikácie sa prihláste svojím účtom Microsoft, ktorý ste použili na aktiváciu Office 365.
  • Po inštalácii aplikácie odporúčame nastaviť si automatické zálohovanie fotografií, ktoré vytvoríte telefónom alebo tabletom. Kliknite na tlačidlo Ja v dolnom pruhu aplikácie a v sekcii Možnosti kliknite na Nahrávanie z fotoaparátu a túto možnosť pomocou prepínača zapnite.

Práca so súbormi

  • Na OneDrive môžete tiež sami ukladať súbory, na ktorých vám záleží.
  • Kliknite na ikonu Pridať (symbol plus) v hornej časti aplikácie OneDrive.
  • Pomocou tejto funkcie môžete vytvárať nové zložky, nahrávať fotografie a videá, vyberať existujúce súbory, vytvárať nové dokumenty alebo dokonca skenovať vizitky, dokumenty alebo tabuľky.

Ďalšie užitočné návody na OneDrive pre iOS nájdete v článku Používanie OneDrive v iOS.

Používanie OneDrive pre Android (telefóny a tablety)
Úvodná inštalácia a nastavenie

  • Mobilnú aplikáciu OneDrive si môžete zadarmo stiahnuť do svojho telefónu alebo tabletu z Google Play.
  • Po spustení novo stiahnutej aplikácie sa prihláste svojím účtom Microsoft, ktorý ste použili na aktiváciu Office 365.
  • Po inštalácii aplikácie odporúčame uistiť sa, že máte nastavené automatické zálohovanie fotografií, ktoré vytvoríte telefónom alebo tabletom. Kliknite na ikonu Ponuky v ľavom hornom rohu aplikácie a potom na ikonu Nastavenia v dolnej časti aplikácie. V sekcii Možnosti skontrolujte, či máte zapnuté Nahrávanie z fotoaparátu, prípadne na príslušné nastavenie kliknite a nastavte ho.

Práca so súbormi

  • Na OneDrive môžete tiež sami ukladať súbory, na ktorých vám záleží. Súbory, ako sú dokumenty, poznámkové bloky OneNote, fotografie, videá alebo zvukové súbory, nahrávajte pomocou nástroja na nahrávanie.
  • V aplikácii OneDrive otvorte priečinok, do ktorého chcete pridať súbor.
  • V dolnej časti obrazovky kliknite na oranžové tlačidlo so symbolom + a potom vyberte príslušnú funkciu, ktorú chcete využiť.
  • Kliknite na súbor, ktorý chcete nahrať. Nahrá sa do zložky, ktorú ste otvorili.

Ďalšie užitočné návody na OneDrive pre Android nájdete v článku Používanie OneDrive pre Android.
Použitie OneDrive na telefóne s Windows
Úvodná inštalácia a nastavenie

  • Mobilná aplikácia OneDrive je priamo súčasťou telefónu s Windows 10 Mobile.
  • Uistite sa, že ste do OneDrive prihlásení účtom Microsoft, pomocou ktorého ste aktivovali Office 365. Ak nie, pridajte ho do aplikácie.
  • Po inštalácii aplikácie odporúčame nastaviť automatické zálohovanie fotografií, ktoré vytvoríte telefónom alebo tabletom. V aplikácii OneDrive kliknite na ikonu so symbolom Ponuky v ľavom hornom rohu, potom na Nastavenie a skontrolujte, či je zapnuté Nahrávanie obsahu fotoaparátu.
  • Pokiaľ chcete automaticky nahrávať aj videá, ktoré natočíte telefónom, nastavte do polohy Zapnuté tiež prepínač Zahrnúť videá.


Práca so súbormi

  • Na OneDrive môžete tiež sami ukladať súbory, na ktorých vám záleží.
  • V aplikácii OneDrive kliknite na tlačidlo Pridať (symbol +) a vyberte súbory, ktoré chcete nahrať.

Aktivácia Office 365

  • Vo svojom počítači, tablete alebo telefóne prejdite vo webovom prehliadači na adresu www.office.com/setup.
  • Prihláste sa svojím účtom Microsoft, ktorý používate na svojom PC, tablete, telefóne s Windows alebo v aplikáciách ako OneDrive, Skype alebo Xbox. Pokiaľ účet Microsoft ešte nemáte, môžete si ho jednoducho vytvoriť aj s emailovou adresou, ktorú bežne používate. Dôkladne si uschovajte prihlasovacie údaje.
  • Zadajte 25-miestny kód (Produkt Key), ktorý ste dostali emailom, vyberte krajinu a jazykovú verziu a kliknite na Ďalej.
  • Váš Microsoft účet má teraz aktívne úložisko OneDrive.
  • Podľa pokynov na obrazovke spustite inštaláciu Office aplikácií do vášho počítača alebo Macu. Office 365 s aplikáciou OneDrive môžete používať aj na svojom telefóne. Nižšie uvádzame krátky návod s niekoľkými tipmi a trikmi (napríklad ako ukladať vaše fotky).
  • Správu svojho účtu nájdete na webovej adrese www.office.com/myaccount, odkiaľ môžete Office aplikácie nainštalovať aj do ďalších zariadení alebo zdieľať so svojimi blízkymi.

Ďalšie užitočné návody na OneDrive pre Windows nájdete v článku Používanie OneDrive na telefóne s Windows.

1 - Program Publisher a Access sú k dispozícii len pre počítače PC.
2 - Úplný prehľad požiadaviek na systém vrátane požiadaviek na tablety a inteligentné telefóny nájdete na webovej stránke www.office.com/information.
3 - Vyžaduje sa účet služby Skype. Volať nemožno na zvláštne a prémiové čísla ani na čísla, ktoré nie sú priradené k zemepisnej oblasti. Volania na mobilné čísla sú k dispozícii len vo vybraných krajinách. Detaily tu http://aka.ms/skype_detaily.

Parametre a špecifikácia

Operačný systém

Podporovaný operačný systém Windows 10, Mac OS

Obsiahnuté aplikácie

Obsiahnuté aplikácie Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, OneDrive

Základné parametre

Určenie Pre firmy
Druh SW Kancelárska aplikácia
Produkt MS Office 365
Doručenie licenčného kľúča Alza – Knižnica

Typ licencie

Typ licencie Elektronická licencia
Uplatnenie licencie Licenčný kľúč možno uplatniť najneskôr do 24 mesiacov od zakúpenia

Licencia

Spôsob licencovania Predplatné
Počet zariadení 5
Počet PC/Mac 5
Dĺžka predplatného 12 mesiacov
Prenositeľnosť licencie Prenosná
Zemepisné obmedzenie aktivácie Iba v EÚ

Kompatibilita

Typ zariadenia Mobilné zariadenie, PC
Operačný systém Windows, macOS, Android, iOS
Spôsob inštalácie Na stiahnutie (elektronicky)

Jazyková verzia

Jazyková verzia CZ

Typ softvéru

Typ softvéru MS Office

Licencia

Typ licencie Elektronická licencia
Spôsob licencovania Predplatné
Prenositeľnosť licencie Prenosná
Počet zariadení 5 PC/MAC
Počet používateľov 1 používateľ
Platnosť predplatného 1 rok
Verzia Office Business

Kompatibilita

Jazyková verzia CZ
Operačný systém Android, iOS, Mac OS, Windows 10, Windows 7, Windows 8
Kód:  WZ096k9b1
Produktové číslo:  J29-00003
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03