Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Microsoft Office 2016 Home and Business SK

4,6 217 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Microsoft Office 2016 Home and Business SK


Licencia Office 2016 pre domácnosti a podnikateľov je vhodná pre malých podnikateľov, SZČO alebo tých, ktorí potrebujú na svojom počítači používať Outlook. Je navrhnutý tak, aby ušetril váš čas a umožnil vám rýchlejšie usporiadanie a prácu s vašimi dokumentmi. Ovládanie je jednoduchšie a intuitívnejšie, optimalizované pre ovládanie dotykom a stylusom. Office je pripravený zvládnuť za vás čokoľvek.

S Office 2016 pre domácnosti a podnikateľov získate:

  • Inštaláciu známych aplikácií Office 2016: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote pre 1 používateľa na počítač s operačným systémom Windows.
  • Kapacitu 5 GB na online úložisku OneDrive, odkiaľ sú vaše dokumenty dostupné a synchronizované na všetkých zariadeniach.
  • Trvalú licenciu viazanú na 1 účet Microsoft na komerčné použitie.

Pripravený inšpirovať

Objavte svet Office aplikácií a zjednodušte si svoj život. Plné verzie známych aplikácií Office 2016 Word, Excel, PowerPoint, OneNote a Outlook vám umožnia upravovať PDF súbory, tvoriť referáty alebo životopisy, spisovať a zdieľať nákupný zoznam, využívať integrovaný prekladač a slovník alebo opravy pravopisu kontrolujúce aj skladbu vety. Úspech máte vďaka Office aplikáciám na dosah.

 Microsoft Office 2016 pre domácnosti a podnikateľov SK

 Microsoft Office 2016 pre domácnosti a podnikateľov SK

Pripravený spolupracovať

Vďaka online úložisku OneDrive môžete ukladať nespočetné množstvo dokumentov, fotografií, hudby alebo videí, a to zo všetkých svojich zariadení. Súbory môžete jednoducho zdieľať alebo k nim pristupovať odkiaľkoľvek. Fotografie zo svojho telefónu premietnete jednoducho v smart TV alebo budete zdieľať súbory so svojimi blízkymi. Už nikdy neprídete o svoje dáta, vždy ich nájdete na svojom OneDrive.


Pripravený tvoriť v pohybe

Nenechajte sa obmedzovať, na súboroch môžete spolupracovať v reálnom čase a jednoducho spravovať históriu dokumentov, či už pracujete online, offline alebo spoločne s ostatnými.

 Microsoft Office 2016 pre domácnosti a podnikateľov SK

 Microsoft Office 2016 pre domácnosti a podnikateľpv SK

Word

Word je najobľúbenejšou a najrozšírenejšou aplikáciou na úpravu textov. Texty ľahko pretvoríte na profesionálne a atraktívne dokumenty. Word 2016 umožňuje tvorbu a najrôznejšie úpravy písaných textov a dokumentov, do ktorých môžete vkladať rôzne objekty, ako napr. obrázky, grafy alebo objekty z iných Office aplikácií.

 Microsoft Office 2016 pre domácnosti a podnikateľov SK

Excel

Excel je efektívny nástroj na sledovanie prakticky akýchkoľvek informácií, ktorý vám umožní rýchlo dosahovať profesionálne vyzerajúce výsledky. Hodí sa vám ako na jednoduché výpočty, tak pre rozsiahle dáta, ktoré potrebujete zanalyzovať a prispôsobiť ich zobrazenie. Vďaka rozdeleniu do riadkov a stĺpcov môžete rôzne pridávať údaje, zoraďovať ich, filtrovať, vytvárať z nich tabuľky alebo grafy so zaujímavým a atraktívnym vzhľadom.

 Microsoft Office 2016 pre domácnosti a podnikateľov SK

PowerPoint

Program Microsoft PowerPoint je efektívny nástroj na vytváranie najrôznejších prezentácií. Môžete navrhnúť, graficky a esteticky stvárniť a prezentovať svoje predstavy a vízie. Môžete vytvoriť prezentácie, v ktorých sa efektívne kombinujú príťažlivé fotografie, text, ilustrácie, kresby, tabuľky, grafy, video a atraktívne prechody z jedného na druhé. Pomocou PowerPointu tak zaujímavo predstavte svoju firmu, produkt či službu.

 Microsoft Office 2016 pre domácnosti a podnikateľov SK

OneNote

OneNote 2016 je jedným z najpokročilejších a najvýkonnejších nástrojov na organizáciu vašich poznámok. Všetko, čo tu vytvoríte, má prehľadnú štruktúru. Predstavte si OneNote ako kartotékovú zásuvku, v ktorej máte jednotlivé zložky so štítkami a v nich listy papiera – na nich sú vaše poznámky: bežný text, obrázky, fotografie, zvuk, výstrižky z internetu, tabuľky z Excelu, náhľady dokumentov alebo napríklad zaškrtávacie zoznamy.

 Microsoft Office 2016 pre domácnosti a podnikateľov SK

Outlook

Najlepšia práca s vašimi emailmi. Na jednom mieste prehľadne organizujete svoje emaily, čas, kontakty a úlohy. Základom všetkého je vaše emailové konto. Z neho potom pracujete s emailmi a meníte ich na úlohy alebo udalosti. Ľudí, s ktorými pravidelne komunikujete, si môžete uložiť medzi svoje kontakty, takže si potom nebudete musieť pamätať ich emailové adresy ani telefónne čísla. Vďaka panelu počasie máte neustále po ruke aj aktuálnu predpoveď počasia.

Parametre a špecifikácia

Obsiahnuté aplikácie

Obsiahnuté aplikácie Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote

Licencia

Typ licencie Fyzická licencia
Spôsob licencovania Trvalá licencia
Počet zariadení 1 PC
Verzia Office Home and Business

Kompatibilita

Jazyková verzia SK
Operačný systém Windows 10, Windows 7 Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1
Kód:  WZ097a3
Produktové číslo:  T5D-02892
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03