Obnoviť stránku

Messi: Chlapec, ktorý chodil všade neskoro (a dnes je prvý)

E-kniha
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Messi: Chlapec, ktorý chodil všade neskoro (a dnes je prvý)

Lionel Messi už vo svojich 24 rokoch ovládol klub FC Barcelona a v súčasnosti vládne celému futbalovému svetu. Na majstrovstvách sveta v Brazílii v roku 2014 doviedol Argentínu síce len ku strieborným medailám, ale rozhodne chce viac, chce sa neustále zlepšovať a nič ho pritom nezastaví.

Ako sa z plachého chlapca s poruchou rastu stal najznámejší futbalista? Čo všetko ho sprevádzalo na ceste na futbalový trón? Koľko úsilia a driny ho to stálo? Čo všetko musel obetovať, aby sme dnes mohli žasnúť nad jeho zručnosťami, ocenili jeho profesionalitu a neveriacky krútili hlavou nad jeho súťaživosťou?

Argentínsky novinár Leonardo faccio sa ponoril do Messiho dramatického života, odkrýval ho detail po detaile, pýtal sa jeho priateľov, spoluhráčov, rodiny ...

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Leonardo Faccio
Počet strán 232 strán
Rok vydania 2014
Nakladateľ XYZ
Kód:  EK13388
Produktové číslo:  978-80-738-8976-0

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13