Obnoviť stránku

McAfee LiveSafe na 12 mesiacov (všetky jazykové verzie)

4,6 174 hodnotení

McAfee LiveSafe na 12 mesiacov (všetky jazykové verzie)

Iste sa u vás doma nachádza celý rad počítačov, tabletov alebo chytrých telefónov na odlišných platformách a určite vás trápi ich zabezpečenie proti zneužitiu. Svetoznáma spoločnosť McAfee má presne pre vás skvelé riešenie za rozumnú cenu. Produkt LiveSafe vám zaistí úplný pokoj a bezpečie v neprehľadnom online živote.
Funkcie a vlastnosti:

  • Ochrana osobných údajov
  • Skvelá správa hesiel
  • Zabezpečenie proti podvodným stránkam
  • Bezpečné uchovanie citlivých dát
  • Lokalizácia strateného zariadenia
  • Možnosť použitia na všetky zariadenia v domácnosti
  • Pokrýva najpoužívanejšie platformy

Samozrejmosťou je klasická ochrana proti vírusom a podobnej hávedi, ale dnes už záškodníka zaujíma skôr odcudzenie vašej identity. Bezpečnostný softvér teda cieli aj do tejto oblasti. Veľmi dôležitou súčasťou sa stáva bezpečné riešenie pre správu hesiel. Do každej služby je nutné použiť iné heslo, ale kto by si všetko pamätal? Na to tu máte McAfee SafeKey, do ktorého postupne uložíte desiatky prihlasovacích údajov, ak na ich zobrazenie vám bude stačiť pamätať si len jedno. Na všetkých platformách tak získate skvelého služobníka a zároveň bezprecedentné zabezpečenie.
Súčasťou licencie je aj prístup do cloudového úložiska s kapacitou 1 GB. To sa hodí obzvlášť na uloženie citlivých dokumentov, ku ktorým sa však kedykoľvek dostanete. V čase chytrých telefónov a tabletov sú bohužiaľ straty a odcudzenia na dennom poriadku. Ak však používate systém Android, tak nie je všetkým dňom koniec. Softvér dokáže stratené zariadenie lokalizovať a prípadne aj vzdialene uzamknúť.

Kód:  WZ377d47
Produktové číslo:  MCAFEELIVESAFE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07