Obnoviť stránku

Mazel

Film
5 2 hodnotení

Mazel

Chcete ma? Takmer štyridsaťročný Denis sa živí ako profesionálny kulturista a vo svojom veku je stále starý mládenec. K zoznámeniu mu chýba ráznejšia povaha i správna príležitosť. V posilňovni sa mu nedarí a celej situácii rozhodne neprospieva fakt, že býva pod jednou strechou so svojou vetchou, ale panovačnou matkou. V momente, keď sa Denisov strýko ožení s dievčaťom z Thajska, rozhodne sa skoncovať so samotou. Odchádza do zeme zasľúbenej, aby našiel "pravú lásku". Ale nevesta sa v sexuálnom turistickom raji s názvom Pattaya nehľadá tak ľahko...

Denisa čaká dlhá a strastiplná cesta erotickými podnikmi, aby na konci našiel ženu, ktorá pod jeho vypracovaným svalnatým telom objaví aj jeho krehké srdce. Originálne poňatá romanca autenticky aj s humornou nadsázkou zachytáva rôzne podoby lásky, ale predovšetkým citlivo zobrazuje vnútornú potrebu po blízkom človeku, túžbu po skutočnej láske. Film MAZEL v réžii nádejného dánskeho tvorcu Mads Matthiesena bol ocenený na filmovom festivale v Sundance 2012 cenou za réžiu. Debutujúci režisér Mads Matthiesen sa už vo svojom krátkom filme DENNIS (2007) zaoberal podobnou témou. Snímka o neohrabanom hrdinovi, neschopnom odpútať sa od svojej matky, ktorý jedného dňa prekoná ostych a pozve na rande dievča svojich snov získal tiež ocenenie na rade festivalov.

Parametre a špecifikácia

Základný

Dĺžka ukážky filmu 485
Kvalita SD (576p)
Rok vydania 2012
Scénar Mads Matthiesen
Titulky České
Žáner Drama

Réžia

Réžia Mads Matthiesen

Herci

Hrajú David Winters, Elsebeth Steentoft, Kim Kold, Lamaiporn Sangmanee Hougaard

Dĺžka

Dĺžka 92 min

Produkcia

Produkcia Dánsko
Kód:  AVCA0026

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16