Obnoviť stránku

Matky a macochy

E-kniha, Slovensky
7,69 €

Matky a macochy

Ošúchaná sídlisková lavička je miestom, kde sa takmer denne stretávajú štyri priateľky. Ako bútľavá vŕba dôverne načúva ich problémom aj veselým zážitkom. Helena, Denisa, Nina a Etela – každá je iná, každá svojím príbehom dokresľuje pestrú paletu ženského sveta. A každá v sebe ukrýva vlastné tajomstvá... Popritom vôbec netušia, ako sa ich osudy skrížia.
Zdolajú hrdinky náročné prekážky, ktoré im život stavia do cesty? Dokážu prijať jeho nečakané dary? Ktorá z nich sa ujme malej siroty? A ako karty zamieša atraktívny Tomáš? V dojímavom príbehu, plnom pohnutých osudov a búrlivých citov, autorka diskrétne poodkrýva vnútorné dilemy aj tajné zákutia ženskej duše.
      O autorke:
Renata Bhujun (1969) sa narodila v Bánovciach nad Bebravou. Vyštu-dovala sociálnu prácu a viac ako dvadsať rokov sa jej profesionálne venovala. Pod menom Renata Beňačková debutovala románom Bol si mojím omylom (2011). Nasledovali tituly: Žila som v tme (2011), Odpúšťam a milujem (2012) a pod menom Renata Bhujun jej v roku 2013 vyšiel román Kým hviezdy svietia. „Píšem o živote... Základom každého môjho príbehu je skutočná udalosť, ktorá sa dotkla priamo mňa alebo niekoho z okruhu mojich známych. Z tohto základu začínam vychádzať, a to všetkými smermi. Príbeh sa potom začne odvíjať sám, s pomocou pani Múzy,“ hovorí autorka o svojej tvorbe.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Renata Bhujun
Počet strán 240 strán
Rok vydania 2015
Nakladateľ Artis Omnis
Jazyk Slovensky
Kód:  EK17183
Produktové číslo:  978-80-897-1802-3

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02