Obnoviť stránku

Manžel na objednávku

E-kniha
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Manžel na objednávku

Vydá sa Anne za muža, o ktorom takmer nič nevie?
Anne Blythová má skvelý život – zaujímavú prácu, dobrých priateľov a zrejme dostane aj zmluvu na vy­danie knihy –, no stále sa jej nedarí nájsť si životného partnera.
Náhodou nájde vizitku zoznamovacej kancelárie a vloží si ju do vrecka – pre istotu. Krátko nato jej najlepšia priateľka Sarah oznámi, že sa vydáva. Anne sa neubráni závisti, a tak sa rozhodne zoznamovaciu agentúru čo najskôr navštíviť v nádeji, že sa jej ko­nečne podarí nájsť správneho muža.
Čoskoro však zistí, že to nie je zoznamovacia, ale sobášna agentúra. Spočiatku myšlienku „manžela na objednávku“ zavrhne, no čím viac o tom premýšľa, tým väčšmi sa jej to pozdáva – najmä preto, lebo agentúra má vysoké percento úspešnosti. Dohodené manželstvá predsa fungujú na celom svete, prečo by to nemohlo vyjsť aj jej?

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF, PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Catherine McKenzieová
Počet strán 344 strán
Rok vydania 2013
Nakladateľ Fortuna Libri SK
Kód:  EK9516
Produktové číslo:  978-80-814-2204-1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08