Obnoviť stránku

Malý miliardář

Audiokniha
4,9 13 hodnotení
13,03 €

Malý miliardář

Malý miliardář zjišťuje, že peníze a bohatství ke štěstí nestačí

Joe je boháč, presne povedané najbohatší dvanásťročný chlapec v celej Británii. Má všetko, na čo si spomenie: vozidlo formule 1, kino, päťsto párov športových topánok, orangutana ako sluhu. A predsa mu niečo dôležité chýba: kamarát ... Poprosí preto otca, aby smel chodiť (svete, div sa!) Do celkom obyčajné školy, inkognito! Tým rozpúta sériu bláznivých situácií a neuveriteľných trapasov, na konci ktorej Joe zisťuje, že peniaze a bohatstvo ku šťastiu nestačí.
David Walliams rozpráva o veciach, ktoré sú k plaču, tak brilantne as takou dávkou skvelého humoru, že budete plakať od smiechu. Právom je kritikmi označovaný za nového Roalda Dahla.
Ďalšie audioknihy z akcie VEĽKÝ AUDIOKNIŽNÍ ŠTVRTOK

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 03:16:30

Autor

Autor David Walliams
Interpret Jiří Lábus

Podrobnosti

Veľkosť 128 kbps 193 MB
Kategorie Audioknihy, Pre deti, Zahraničná literatúra
Jazyk Česky
Kód:  AK1B123

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13