Obnoviť stránku

Malá kniha sexuálnej výchovy

E-kniha, Slovensky
3,59 €

Malá kniha sexuálnej výchovy

Zodpovedné správanie treba pestovať, a bez pravdivých informácií sa dáva voľný priechod najrôznejším klamstvám či polopravdám. Malá kniha sexuálnej výchovy je písaná ako krátka pomôcka či učebnica na tento sporný predmet. A čím je niečo spornejšie, tým viac je potrebné, aby mladí ľudia neverili neovereným bludom. V stávke je navyše často viac ako len jeden život.

Zaujímavosťou tejto knihy je hlavne fakt, že zatiaľ čo niekto nájde v knihe samé nové poznatky, pre iného ide len o overovanie známych faktov. Skutočne, aj v tejto oblasti sú obrovské rozdiely v informovanosti. Kniha môže informovať o tehotenstve, o možnostiach predchádzať mu, dospievaní mužov a žien a tak podobne. Tak z pohľadu sexuality, ako i životosprávy.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi)
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Stanislav Hoferek
Počet strán 40 strán
Rok vydania 2015
Nakladateľ Vydavateľstvo Elist
Jazyk Slovensky
Kód:  EK14844
Produktové číslo:  978-80-817-1043-8

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16