Obnoviť stránku

Malá kniha hospodárenia

E-kniha
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Malá kniha hospodárenia

Mami? Práve týmito štyrmi písmenami začína netradičná kniha o hospodárení. Zvládať rodinný rozpočet, ušetriť i zarobiť si, to všetko a vždy niečo navyše rieši séria rozhovorov. Vžite sa do malého chlapca, ktorého chce mama naučiť, ako nedrieť biedu. Finančné vzdelanie pre každého, hravou formou a výborné napríklad ako večerné čítanie pred spaním.
Malá kniha hospodárenia rieši pôžičky, rôzne spôsoby šetrenia, príjmy a výdaje či vysvetľuje, kde sa skutočne peniaze míňajú z peňaženky, aj keď si to neuvedomujeme. Nechýba prepojenie peňazí a životosprávy, zaujímavosti z hospodárenia v treťom tisícročí i múdrosti, ktoré platili v starovekom Babylone rovnako dobre, ako fungujú dnes. Kniha je tiež určená pre všetky mamičky, ktoré chcú trochu pomoci pri vzdelávaní svojich detí.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi)
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Stanislav Hoferek
Počet strán 32 strán
Rok vydania 2015
Nakladateľ Vydavateľstvo Elist
Kód:  EK16328
Produktové číslo:  978-80-817-1066-7

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11