Obnoviť stránku

Macbeth (SK)

E-kniha, Slovensky
5 2 hodnotení
12,90 €

Macbeth (SK)

Úplne nový krimi triler Macbeth od nórského kráľa detektívok

Sedemdesiate roky, ponuré priemyselné mesto sužuje chudoba a úpadok mravov. Zatvára sa jedna továreň za druhou, po uliciach sa potácajú narkomani a vysokopostavení občania figurujú na výplatných páskach dílerov. Macbeth je policajt s temnou minulosťou. Lady je jeho milenka a majiteľka luxusného kasína. Hekate nie je bohyňa kúziel, ale mocná vládkyňa drogového kartelu. A trojica odporných žien mieša v kotle namiesto čarovného elixíru tie najsilnejšie narkotiká...
V podaní bestsellerového nórskeho spisovateľa Jo Nesboasa miesto a postavy slávnej Shakespearovej tragédie menia, ale najdôležitejšie prísady – ambície, vášne a zrada – zostávajú rovnaké. Aj po viac ako štyroch storočiach.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi)
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Jo Nesbo
Počet strán 544 strán
Rok vydania 2018
Nakladateľ Práh
Jazyk Slovensky
Kód:  EK26082
Produktové číslo:  978-80-725-2735-9

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06