Obnoviť stránku

Lucie a zázraky

Film

Lucie a zázraky

Moderná rozprávka o tom, čo všetko sa môže stať, keď po svete behá oživený ružový plyšový pes. Rozprávku o päťročnej Lucii z detského domova, ktorej oživený ružový plyšový pes Laurel Hardy Ružový (podľa Lucie Raulohadry Ružovej), jej pomôže nájsť mamičku, natočil v roku 1970 ako svoj samostatný režijný debut Ota Koval.
Pokúsil sa spojiť dnešný svet so svetom nemej grotesky a vytvoril tým akúsi obdobu starej crazy komédie. Vznikol tak film, ako si režisér želal, ktorý nie je určený výhradne deťom. Titulnú postavu vytvorila pôvabná štvorročná Viktorie Čermáková a ústrednú dvojicu dospelých si s chuťou zahrali speváčka Naďa Urbánková a Jan Tříska.

Parametre a špecifikácia

Základný

Dĺžka ukážky filmu 0
Kvalita SD (432p)
Rok vydania 1970
Scénar Jan Oliva
Žáner Komédie, Rodinný

Réžia

Réžia Ota Koval

Herci

Hrajú Bohuš Záhorský, Jan Tříska, Naďa Urbánková, Regina Rázlová, Viktorie Čermáková

Dĺžka

Dĺžka 72 min

Produkcia

Produkcia ČR
Kód:  AV00109

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18