Obnoviť stránku

Lucie, postrach ulice

Film

Lucie, postrach ulice

Detská rozprávková komédia o malej Lucii, protivnom vodcovi chlapčenskej partie Osvaldovi a dvoch čarovných postavičkách z formely. Lucia je šesťročné dievčatko, ktoré sa už nemôže dočkať, kedy pôjde prvýkrát do školy. A pretože všetky jej kamarátky sú ešte na prázdninách, nemá sa s kým hrať.
Partia piataka Osvalda totiž o malé dievčatá nestojí. Jedine, že by dokázala svoju odvahu krádežou v obchode. Lucia sa vydá do obchodného domu a tam siahne po krabičke s formelou. A to je začiatok neobyčajného dobrodružstva, pretože z krabičky vylezú dve postavičky kúzelných formelákov, ktoré sa stanú pre Luciu úžasnými kamarátmi, s ktorými prežije na konci leta to najlepšie dobrodružstvo.

Parametre a špecifikácia

Základný

Dĺžka ukážky filmu 0
Kvalita SD (576p)
Rok vydania 1983
Scénar Oto Hofman
Žáner Fantasy, Komédie, Rodinný

Réžia

Réžia Jindřich Polák

Herci

Hrajú Daniela Kolářová, Jaromír Hanzlík, Jiřina Bohdalová, Josef Dvořák, Žaneta Fuchsová

Dĺžka

Dĺžka 74 min

Produkcia

Produkcia ČR
Kód:  AV00110

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04