Obnoviť stránku

Lovecká sezona 2

E-kniha, Česky
Novinka
9,70 €

Lovecká sezona 2

Larry Correia se vrací s dalšími třinácti povídkami ze svých oblíbených světů

Obří sovětský démon útočí na Japonsko a v cestě mu stojí syn grimnoirského rytíře Jakea Sullivana a jeho neméně obří bojový robot.
Nenáviděný rebel, heretik a vrah Ratul vám prozradí svou verzi událostí ze Ságy zapomenutého válečníka. Agent Franks se v Iráku utká s démony, a navíc zjistíte, co dělají někteří zaměstnanci Lovců monster, když mají den volna.
Dále vás čeká globální válka s upíry, souboj samurajů s mezihvězdným lovcem lebek, a vrátí se i interdimenzionální pojišťovací agent Tom Stranger, aby vyřešil únos finančního ředitele nejmocnější a nejobávanější společnosti ve všech známých vesmírech – kapustňáka Wendella. A jak by řekl Wendell, bude to hoooon!

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi)
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Larry Correia
Počet strán 368 strán
Rok vydania 2024
Série Lovecká sezóna
Diel série 2
Nakladateľ FANTOM Print
Jazyk Česky
Kód:  EK51926
Produktové číslo:  9788075941510

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01