Obnoviť stránku

Lollipop Monster

Film

Lollipop Monster

Drsné lolitky v mestskej džungli. Stredoškoláčky Ari a Oona sú odlišné typy a napriek tomu sú si podobné. Ari s blonďavými copmi pochádza z navonok spokojnej trendy rodiny ako vystrihnutej z katalógu na bábiky Barbie. Tmavovlasá Oona vyrastajúca v umeleckom prostredí sa zasekla v temnom berlínskom undergrounde osemdesiatych rokov. Medzi cukrovou ružovou bábikou a čierno odetou rockerkou však vzniká pevné puto. Spoločné pre obe dievčatá, riadiace sa svojimi pudmi a inštinktmi je schopnosť ničiť sa. Ari nezáväzným sexom, Oona morbídnymi kresbami.

Nové priateľstvo ich vyvedie z prostredia nefungujúcich rodín a pomáha im zvládnuť pokrytectvo okolia. Až do okamihu, kedy dôjde k udalosti, ktorá všetko zmení. Komiksové rozprávanie, horké i komické zároveň, je obohatené animovanými vsuvkami, amatérskym videom či hudobnými klipmi fiktívnej expresívnej kapely Zviera (emotívne texty skupiny napísali pre film samy scenáristky). Nemecká debutujúca scenáristka a režisérka Ziska Riemann publikuje od roku 1997 vlastné komiksy a vytvorila aj komiksový internetový časopis. Natočila niekoľko krátkych filmov, píše poviedky, scenáre a vydala sólový album. Lollipop Monster bol s úspechom uvedený v súťaži MFF Karlovy Vary.

Parametre a špecifikácia

Základný

Dĺžka ukážky filmu 0
Kvalita SD (576p)
Rok vydania 2011
Titulky České
Žáner Drama

Réžia

Réžia Luci van Org, Ziska Riemann

Herci

Hrajú Nicolette Krebitz, Jella Haase, Lilli Meinhardt, Sarah Horváth, Thomas Wodianka

Dĺžka

Dĺžka 91 min

Produkcia

Produkcia Nemecko
Kód:  AVCA0025

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03