Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Literární poklesky 9

Audiokniha
2,20 €

Literární poklesky 9

Audiokniha obsahuje další část povídkového cyklu Literární poklesky. Jejich autorem je klasik humoristické literatury Stephen Leacock. Načetl Václav Knop. Literární poklesky #9 – Co rozum nechápe Jistě jste i vy zažili takovou chvíli, že vám rozum při chápání některých faktů vypověděl službu a řekli jste si: Tak tohle je opravdu nad mé síly. Dostal se vám do rukou nějaký návod na používání prajednoduchých věcí a nerozuměli jste mu ani za mák? Humorista Stephen Leacock dokáže takové životní situace brilantně popsat. OBSAH: – Q – fakta o fatálnosti – ABC – Vánoční dopis – Naše čtenářská veřejnost

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 01:04:11

Autor

Autor Stephen Leacock
Interpret Václav Knop

Podrobnosti

Rok vydání 2019
Kategorie Humor, satira a komédia, Zahraničná literatúra
Série Literární poklesky
MIME typ mp3
Jazyk Česky
Kód:  AUD01715

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01