Obnoviť stránku

Lídři jedí poslední

Audiokniha
4,8 4 hodnotení
17,35 €

Lídři jedí poslední

Prečo niektoré tímy drží pohromade a iné sa rozpadajú?

Snom každého lídra je, aby jeho tím pracoval lepšie ako švajčiarske hodinky, držal pri sebe pevnejšie než židovská viera a bol výkonnejší ako najrýchlejšie auto sveta. Je na čase premeniť želanie v realitu. Oprite sa do toho.
Toto je audiokniha pre každého, kto chce úspešne viesť malý tím, firmu či veľkú organizáciu. Vodcovstvo je o schopnosti inšpirovať a obetovať saAké pracovné výkony by ste predvádzali, keby ste museli každé ráno vstávať do zamestnania, ktoré nenávidíte? Prachbídné. Realita úspešných organizácií začína práve u jednotlivých zamestnancov. A vy ako vodcovia to teraz môžete zmeniť.
Audiokniha vám predstaví princípy moderného vodcovstva a poradí vám:
- ako dosiahnuť dlhodobej stability a výkonnosti tímu i celej firmy
- ako získať lojálni a hlboko oddané kolegami
- kedy je užitočné porušovať pravidlá
- ako bojovať so závislosťou od hormónov šťastia alebo úzkosti
- prečo je lepšie venovať radšej čas ako peniaze
- že spolupráca a zdieľanie sú výhodnejšie ako rivalita a tajnostkárstvo
- ako zabrániť tomu, aby vaše deti trpeli (pretože trpia, ak ste v práci nešťastní)

simon SINEKO

Simon SINEKO je britsko-americký autor, motivačný rečník a marketingový konzultant. Je autorom svetových bestsellerov: "Začnite s PREČO", "Lídri jedia posledný" a "Objavte svoje PREČO". SINEKO sformuloval a popularizoval koncept "zlatého kruhu", v ktorého strede stojí "prečo" - vnútorný zmysel existencie alebo práca jednotlivca. Vzdelaním je etnograf, a tak ho neprestávajú fascinovať ľudia a organizácie. Spolupracuje so spoločnosťou Ernst & Young, ktorej pomáha meniť firemnú kultúru, alebo s renomovanou RAND Corporation. Spolupracuje alebo spolupracoval aj s ďalšími firmami a organizáciami, medzi nimi figurujú napríklad Microsoft, Disney, Mars, KPMG, Pfizer alebo americká armáda.

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 10:36:47

Autor

Autor Simon Sinek
Interpret Gustav Bubník

Podrobnosti

Veľkosť 128 kbps 893 MB
Kategorie Audioknihy, Ekonomika a biznis, Osobný rozvoj, Zahraničná literatúra
Jazyk Česky
Kód:  AK1B194

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13