Obnoviť stránku

Léto s kovbojem

Film

Léto s kovbojem

Hlavnými postavami je mladá psychologička Doubravka a dedinský mladík Honza Macháček. On je traktorista, ktorý pri bláznivej stávke dočasne prišiel o vodičský preukaz, takže teraz pasie družstevné stádo kráv. Ona je na chate so svojím chlapcom Bobom, ktorý nie príliš úspešne študuje medicínu a práve sa pripravuje na opravné skúšky.
Honzova bezprostrednosť, optimizmus a prístup k životu i práci ostro kontrastuje so sebeckým, slabošským a nevyrovnaným Bobom a Doubravka si stále viac uvedomuje, že jej cit k Bobovi zmizol a v skutočnosti má vlastne rada Honzu. Otázkou je, ako sa na takú partiu bude pozerať jej trochu konzervatívna rodina.

Parametre a špecifikácia

Základný

Dĺžka ukážky filmu 0
Kvalita SD (576p)
Rok vydania 1976
Scénar Jaromíra Kolárová
Žáner Komédie

Réžia

Réžia Ivo Novák

Herci

Hrajú Dana Medřická, Daniela Kolářová, Jaromír Hanzlík, Marie Rosůlková, Oldřich Vízner

Dĺžka

Dĺžka 89 min

Produkcia

Produkcia ČR
Kód:  AV00106

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07