Obnoviť stránku

Les přízraků

Audiokniha
4,8 5 hodnotení
12,90 €

Les přízraků

Kniha z oblíbené historické detektivní fantasy série Kapitán Stein a notář Barbarič

Joachim Stein zimuje na hradě Stříbrná skála. Klidné Vánoce s rodinou však zkalí potyčka se zločineckým podsvětím v nedalekém městě Trutnov. Vzápětí kapitána požádá o pomoc bohatá šlechtična Beatrix Zilvárová, jejíž milovaný synovec a dědic Adam zmizel na lovu.
Zatímco Stein s věrným pobočníkem Jarošem zjišťují, zda šlo o únos a kdo za ním stojí, přímo v ulicích Trutnova dojde k brutální vraždě váženého měšťana. Aby rozpletli záhady, které jsou možná propojené, musejí se kapitán a seržant vydat až do strašidelného lesa v Krkonoších a bojovat tam o holý život. Navíc ve Steinovi narůstá obava, že by nebezpečí mohlo ohrozit i jeho nejbližší.
Juraj Červenák přináší už šestou knihu z cyklu historických detektivek zasazených do dob protitureckých válek na sklonku šestnáctého století.

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 09:27:56

Autor

Autor Juraj Červenák
Interpret Marek Holý

Podrobnosti

Rok vydání 2020
Veľkosť 128 kbps 521 MB
Kategorie Audioknihy, Dejiny a história, Detektívky, thrillery, Zahraničná literatúra
Série Kapitán Stein a notár Barbarič (audio)
Diel série 6
Jazyk Česky
Kód:  AK1C158

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18