Obnoviť stránku

Lazar

Audiokniha
4,8 56 hodnotení
15,90 €

Lazar

Nový diel úspešnej krimi série s detektívom Joon Linna

Komisár Joon Linna si myslel, že už má to najhoršie za sebou, pritom všetko ešte len začína ...
Policajti objaví v byte na predmestí Osla telo mŕtveho muža. Z toho, čo nájdu v mrazáku, sú v šoku. Zavraždený bol Vykradač hrobov, zberateľ trofejí a kanibal. Jednou z trofejí je aj lebka Summa Linnové, Joonovy manželky. O niekoľko dní neskôr požiada švédsku políciu o pomoc nemecká komisárka. V kempe neďaleko Rostocku bol zavraždený sexuálne násilník. Joon vzápätí pochopia, že zdanlivo náhodnú súvislosť medzi obeťami nemôže ignorovať - stopy vedú k niekomu, kto má byť už dávno mŕtvy.
Siedmy diel detektívne série s komisárom Joon Linna.

Napsali o knize Lazar

Kepler objavil priamu linku do najtemnejších zákutí ľudskej duše.

Lev Grossman, Time

Dravý rozprávačský štýl, ktorý vás zahalí do plášťa temnoty.

Daily Mail

Ak existuje nejaká kriminálnej série, ktorá sa dokáže priblížiť miléniu Stiega Larssona vo vykreslenie postáv a v pútavosti deje, potom je to táto. Kepler v Joon Linna stvoril fenomenálneho hrdinu, ktorý využíva svojej intuície, strategických schopností i osviežujúce zraniteľnosti v boji s nepriateľom tak podmanivým a rafinovaným, ako bol sám Hannibal Lecter.

Booklist

Lars Kepler

Pseudonym, za ktorým sa skrýva manželská dvojica Alexandra Coelho Ahndorilová (nar. 1966) a Alexander Ahndoril (nar. 1967). Spoločne vydali päť bestsellerových krimi románov s hlavnou postavou komisára Joon Linny, Lovec králikov je šiesty, najnovší diel. Všetkých kníh série sa doteraz predalo cez päť miliónov výtlačkov, len v Českej republike viac ako štvrť milióna. Prvý diel Hypnotizér sa dočkal filmového spracovania v réžii Lasseho Hallströma. Mimo sériu vyšiel v češtine mysteriózny thriller Playground (2015; slovensky Host 2016).

pavel Rímský

Po štúdiách na JAMU získal angažmán v divadle v Hradci Králové, neskôr vystupoval v divadle Dielňa 24, ktoré bolo tŕňom v oku vtedajšiemu režimu. Účinkoval v mnohých oblastných i pražských divadlách, napríklad v Činohernom štúdiu v Ústí nad Labem, Mestských divadlách pražských, Realistickom divadle (dnešná Švandovo divadlo) aj v Divadle v Dlouhé. Od roku 1997 je členom súboru Divadla na Vinohradoch. Filmoví diváci ho poznajú z rolí vo filmoch Colette, Krajinský raj to napohľad, haněl či Učiteľ tanca ale aj z televíznych filmov a seriálov ako Četnické humoresky, Dobrodružstvá kriminalistiky alebo Ulica. Vďaka svojmu charakteristickému hlasu sa uplatnil aj v dabingu (napr. major Sidney Theodore Freedman v seriáli M * A * S * H).

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 19:45:04

Autor

Autor Lars Kepler
Interpret Pavel Rímský

Podrobnosti

Veľkosť 128 kbps 1 096 MB
Kategorie Audioknihy, Detektívky, thrillery, Zahraničná literatúra
Série Detektiv Joona Linna (audio)
Diel série 7
Jazyk Česky
Kód:  AK1B126

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01