Obnoviť stránku

Lásky jedné plavovlásky

Film

Lásky jedné plavovlásky

Hrdinkou filmu Lásky jedné plavovlásky je mladučká blondínka Andula. Žije na internáte v malom stredočeskom mestečku, kde na jedného muža pripadá desať žien – a väčšina mužov je aj tak ženatých. Andula túži, rovnako ako väčšina jej kamarátok, po troške prostej ľudskej lásky. Je neskúsená, ľahko uverí sľubom a lichôtkam.
Prežije trápny večer v spoločnosti troch obstarožný záložákov a takmer podľahne jednému z nich – Vacovskému. Až kým sa konečne objaví ten pravý – mladý klavirista Milda. Keď s ním strávi noc, je presvedčená, že práve on je ten pravý. Vypraví sa za svojou láskou do Prahy. Keď sa však zoznámi s chlapcovými rodičmi, zistí, že všetko je inak.

Parametre a špecifikácia

Základný

Dĺžka ukážky filmu 0
Kvalita Full HD (1080p)
Rok vydania 1965
Scénar Ivan Passer, Jaroslav Papoušek, Miloš Forman, Václav Šašek
Žáner Drama, Komédie

Réžia

Réžia Miloš Forman

Herci

Hrajú Hana Brejchová, Ivan Kheil, Jiří Hrubý, Vladimír Menšík, Vladimír Pucholt

Dĺžka

Dĺžka 80 min

Produkcia

Produkcia ČR
Kód:  AV00105

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08