Obnoviť stránku

Láska z pasáže

Film

Láska z pasáže

Devätnásťročný Pavel Kříž trávi všetok voľný čas v pražských pasážach, bistrách a na diskotékach s partiou zlodeja Robyho. Pavel síce má maturitu, ale pracuje ako čistič okien, pričom veľkú časť jeho príjmov tvorí zisk z podvodov a krádeží Robyho partie, ktorej dodáva zaručené tipy. Nie je teda príliš nadšený, keď mu vedúci upratovania pridelí mladú brigádničku Janu Hálkovú.
Hoci sa dievča netají nechuťou k Pavlovmu spôsobu života, vznikne medzi nimi krehké citové puto. To však nemôže vydržať v prostredí, v akom sa Pavel pohybuje. Mladík sa dostáva do stále väčších problémov – časť Robyho party je dolapená políciou a on nemôže zohnať peniaze na vrátenie dlhu. Situácia sa vyhrotí v okamihu, keď partia zlodejov unesie Janu.

Parametre a špecifikácia

Základný

Dĺžka ukážky filmu 0
Kvalita SD (576p)
Rok vydania 1984
Scénar Miroslav Vaic
Žáner Drama, Kriminálny

Réžia

Réžia Jaroslav Soukup

Herci

Hrajú Lukáš Vaculík, Marek Vašut, Ondřej Vetchý, Tatiana Kulíšková, Vladimír Dlouhý

Dĺžka

Dĺžka 73 min

Produkcia

Produkcia ČR
Kód:  AV00104

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02