Obnoviť stránku

Láska v dome duchov

E-kniha, Slovensky
15,49 €

Láska v dome duchov

Ondrej, študent z malého mesta vyrastal v „dobrej“ rodine, ale chcel by sa čo najskôr osamostatniť. Jeho otec, úspešný právnik a sukničkár, robil hanbu mame aj synovi. O rodinu sa však staral, takže mama vydržala. Po skončení školy sa Ondrej presťahoval do bytu v starom dome pri cintoríne. Denne prechádzal špinavým krčmovým dvorom plným krýs do svojho bytu. V susedstve bývala Margita, vydatá žena, ktorá vyvolávala zo záhrobia duše mŕtvych. Dlho odolávala Ondrovej mladej láske, no nakoniec mu podľahla. Tak sa stal súčasťou jej špiritistických seáns a začal sa ponárať sa do sveta, ktorému nikdy neveril...

Ivana Havranová vyštudovala žurnalistiku na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave. Pracovala a profesionálne rástla v redakcii denníka Smena, v časopise Zornička, neskôr v Československej televízii ako publicistka mládežníckeho magazínu Televízny klub mladých. Je autorkou vyše štyridsiatich poviedkových, románových a publicistických kníh, viac ako 400 televíznych scenárov, množstva poviedok pre deti, rozhovorov, reportáží. Po roku 1989 založila vlastné vydavateľstvo, v ktorom vydávala sedem časopisov ako Maxisuper, slovenský Bulvár, Lišiak a iné. Žije a tvorí v Bratislave.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Ivana Havranová
Počet strán 160 strán
Rok vydania 2022
Nakladateľ Marenčin PT
Jazyk Slovensky
Kód:  EK42529
Produktové číslo:  978-80-569-1037-5

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17