Obnoviť stránku

Láska, sex a iné gýče

E-kniha
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Láska, sex a iné gýče

Sofia nie je ani štíhla, ani pekná, ani tak šikovná ako jej dve kamarátky... Muži ju oblúkom obchádzajú, ale ona túži po láske a... po peniazoch. Nemá pocit, že je horšia, ako tie dve mrchy. Ale ako o tom presvedčiť tých mužov? Duchaplnosťou? Sexom? Intrigami? Všetky prostriedky sú dobré, ak ide o lásku... Napokon jej láska sama spadne do lona tam, kde ju nečakala.

Ale, ide o čistú lásku, o ktorej tak rady čítame v knihách? A akú úlohu pri tom zohrajú kamarátky? Je často na cestách, ktoré jej spríjemňujú knihy. Do postáv hlavných hrdiniek sa vžila natoľko, až o nich napísala vlastnú knihu. Netúži však po tom, aby čitatelia o jej knihu zakopávali pri pokladniach. Ako hovorí, dobrá kniha si Vás nájde aj sama.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi)
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Mariana Daxner
Počet strán 224 strán
Rok vydania 2014
Nakladateľ Marenčin PT
Kód:  EK14732
Produktové číslo:  978-80-811-4404-2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17