Obnoviť stránku

Láska s výstrahou - DVD

3,95 €

Láska s výstrahou - DVD

Film na DVD - Sandra Bullock a Hugh Grant jsou výborný pár. Lucy Kelsonová (Sandra Bullocková) je mladá právnička, která, kdyby se zrovna nesnažila změnit svět k lepšímu, by měla díky své inteligenci a schopnostem dobře placené místo a zajištěný život. Ona ale všechen svůj um věnuje vyšším cílům. A tak pomáhá chudým, věnuje se charitě a protestuje proti demolicím historických domů. Milionář George Wade (Hugh Grant), spolumajitel prosperující firmy zabývající se nemovitostmi, je naopak světák, který si užívá své bohatství a půvaby svých právniček, které spíš než pro jejich dovednosti najímá pro jejich vzhled a po dosažení podlých cílů je pro neschopnost propouští.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Médium DVD
Titulky České, Anglické, Polské

O filme

Žánr Romantické, Komedie
Obsazení Sandra Bullock, Hugh Grant, Alicia Witt, Robert Klein, Heather Burns, Dorian Missick, John Cunningham, Katheryn Winnick, Adam LeFevre, Donald Trump, Norah Jones, Tim Kang, Dana Ivey, Mark Feuerstein, Nick Poltoranin
Kód:  FLMdw497
Produktové číslo:  120806

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11